Hesabım
    "The Irishman" Ne Zaman İzleyicileriyle Buluşacak?

    "The Irishman"in vizyon ve Netflix yayın tarihi belli oldu!

    The Irishman'in ne zaman izleyicileriyle buluşacağı resmi olarak duyuruldu. Martin Scorsese'nin imzasıyla gösterime sunulacak olan film, hem vizyona girecek, hem de Netflix'teki yerini alacak. İki tarih de Kasım ayı içerisinde belirli bir aralıkla gerçekleştirilecek.

    Raging Bull, Taxi DriverThe King of ComedyMean StreetsGoodFellasCape Fear gibi filmlerin yıldız oyuncusu Robert De Niro ve Scarface, The Godfather serisi, Dog Day Afternoon, Dick Tracy, SerpicoCarlito's Way gibi yapımların usta oyuncusu Al Pacino'nun başrolünü paylaştığı The Irishman'in gösterim tarihi resmi olarak duyuruldu. Netflix'ten alınan habere göre film 1 Kasım tarihinde sinemalardaki yerini alacak. Bunun ardından ise 27 Kasım'da Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak. Vizyona sokulma nedeni olarak, filmin Oscar yarışına sokulmak istenmesi gösteriliyor. Bilindiği üzere Akademi'ye bir filmin kabul edilebilmesi için belirtli bir süreliğine ve günde birkaç kez düzenli olarak sinemalarda gösterime girmiş olması gerekiyor. Özellikle de Los Angeles, New York gibi şehirlerde vizyona girmiş olması gerekiyor.

    The Irishman'in konusu ise şöyle: II. Dünya Savaşı'nın kıdemli askeri Frank Sheeran'a odaklanan ve 1975 yılında geçen hikayede organize suç çetesinin yaptıkları konu ediniliyor. Frank Sheeran, 20. yüzyılda birçok adı çıkmış ünlü isim için dolandırıcılık ve tetikçilik yapmıştır.  Organize suç çetesi ise 25'in üzerinde kişinin ölümünden sorumlu olan Sheeran'ın peşine düşer. Film, Amerikan tarihinin en gizemli suç olaylarından biri olan işçi lideri Jimmy Hoffa'nın ortadan kayboluşunu gözler önüne serecek. Film, hiçbir zaman cesedi bulunamayan Hoffa'nın hatırlanmasına neden olacak. The Irishman'de Sheeran'ı Robert De Niro, Hoffa'yı ise Al Pacino canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda bu iki usta ismin yanı sıra son zamanların en beğenilen oyuncularından Jesse Plemons; Reservoir Dogs, Bad Lieutenant, The Grand Budapest Hotel, Pulp Fiction gibi Hollywood filmlerinden tanıdığımız Harvey Keitel; GoodFellas, Raging Bull, My Cousin Vinny, Casino gibi yapımların usta ismi Joe Pesci ve Ant-Man, Blue Jasmine, Parker, The Station Agent gibi yapımlardan tanıdığımız Bobby Cannavale gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top