Hesabım
    Colin Farrell "The Ruin"de Polis Departmanı İle Kiliseyi Sorgulayacak!

    Colin Farrell'ın yeni filmi, İrlanda suç dramı The Ruin olacak.

    Golden Globe ödüllü yıldız oyuncu Colin Farrell, yeni projeleri için hazırlıklara başladı. Bu projelerden biri de romandan uyarlanacak olan The Ruin oldu. Film, yeni kurulan prodüksiyon şirketi Chapel Place Productions tarafından geliştirilecek.

    In Bruges, The Lobster, SWAT, Seven PsychopathsThe Beguiled, True DetectiveLondon Boulevard, Pride and Glory, Alexander gibi yapımların yıldız oyuncusu Colin Farrell, yeni film projesi "The Ruin"de başrol olacak. Film, Dervla McTiernan'ın 2018 yılında yayınlanan aynı isimli kitabından beyaz perdeye aktarılacak. Kitabın konusu ise şöyleydi: Polis Cormac Reilly, Galway'deki bir evde ihmal edildikleri için harap halde olan iki çocuk bulur. Anneleri ise aşırı dozda uyuşturudan evde ölü bulunur. 20 yıl sonra ise yeniden bir ceset daha bulunur. Polis Reilly böylece yıllar sonra aynı davanın içerisinde kendini bulur. Bu süreçte inanılmaz sırları açığa çıkaracak ve polis departmanının içerisinde yaşanan korkunç yolsuzlukları ve kilisede yaşanan istismarları keşfedecektir. Reilly, kime güvenebileceğini sorguladığı bir sürece adım atar. The Ruin bir kitap serisi olarak piyasaya sunuldu. İlk kitap The Ruin, ikinci kitap The Scholar ve üçüncü kitap ise gelecek yıl yayınlanacak olan The Good Turn olacak.

    The Ruin filminin yapımcılığını, Olivia Colman'a En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazandıran The Favourite'ın yapımcısı Lee Magiday üstlenecek. The Ruin'in oyuncuları arasında Colin Farrell'ın yanı sıra kimlerin yer alacağı henüz belli değil. Magiday, film hakkında şu açıklamada bulundu: "Böyle kafa açıcı bir iş üzerine Troy ve Andrew ile yeniden bir araya geleceğim için ve Colin ve Claudine ile yeniden bir ekip olacağım için heyecanlıyım. The Ruin atmosferi, çıkaracağı ses, karmaşık hikayesi ve derinden etkileyecek olan karakterleriyle çok zekice bir ilk iş olacak." Bilindiği üzere Chapel Place Productions, Colin Farrell'ın kardeşi Claudine Farrell'a ait. Farrell'ın gelecek projeleri arasında The Gentlemen, Voyagers, After Yang, Eve, The North Water gibi yapımlar bulunuyor. Oyuncuyu son olarak Disney uyarlaması olan Dumbo'da savaş gazisi sirk çalışanı bir baba olarak izlemiştik.

    The Ruin'in ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top