Hesabım
    Brad Pitt Başrollü "Ad Astra"dan Özel Bir Video Paylaşıldı

    Ad Astra, Venedik Film Festivali özel videosu yayında!

    Venedik Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak olan Brad Pitt başrollü bilim kurgu türündeki Ad Astra'dan özel bir video paylaşıldı. James Gray yönetmenliğindeki Yıldızlara Doğru'nun yayınlanan özel videosunda, yolculuk sırasında yaşananlara ve bazı sorularının cevap arayışlarına tanıklık ediyoruz.

    Bilindiği üzere Venedik Film Festivali açılışını bugün yapıyor. Ad Astra ise dünya prömiyerini 29 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek. Galakside yaşamın var olup olmadığı konusunda kişisel nedenlerle keşfe çıkan bir astronotun hikayesini odağına alan Yıldızlara Doğru filminin konusu ise şöyle: Filmde astronot Roy McBride'ın yolculuğunu anlatılıyor. 20 yıl önce uzayda hayat aramak için Güneş Sistemi'nde çıktığı görevde kaybolan babasını galakside aramaya başlayan Roy, kayıp babasını bulmak ve gezegenimizdeki hayatı tehdit eden bir gizemi çözmek için güneş sisteminin dışına yolculuk ediyor. Yolculuğu, insanın varlığının doğasına ve kozmostaki yerimize meydan okuyan sırları ortaya çıkarıyor. Ad Astra'nın videosunda, filmin etkileyici efektleri ve yıldız oyuncuların performanslarına göz atma imkanı yakalıyoruz.

    Filmin oyuncu kadrosunda  Soysuzlar ÇetesiHayat AğacıKazanma SanatıDünya Savaşı Z12 Yıllık EsaretFuryThe Big ShortMüttefik gibi filmlerin yıldız oyuncusu olan ve Once Upon A Time In Hollywood ile geçtiğimiz haftalarda izleyici karşısına çıkan usta oyuncu Brad Pitt; No Country For Old Men, Homesman, The Fugitive, Men In Black gibi yapımlardan tanıdığımız usta oyuncu Tommy Lee Jones; Lord of The Rings serisi ve The Leftovers dizisinin başarılı oyuncusu Liv Tyler; Açlık Oyunları serisi, Pride & Prejudice gibi birçok önemli yapımda rol alan usta isim Donald SutherlandJohn OrtizRuth Negga gibi isimler yer alıyor.Ad Astra'nın yönetmen ve senarist koltuğunda yer alan James Gray, Ad Astra'nın senaryosunu kaleme alırken 1940'lı yıllarda Stagg Field'da var olan nükleer reaktör araştırmasından ilham aldı. Bazıları bu reaktörün çok tehlikeli ve durdurulamaz bir felakete neden olacağını düşünüyordu. Bu felaket ise bilimin kontrolden çıkması olarak tanımlanıyordu.

    Ad Astra, Venedik Film Festivali'nde 29 Ağustos'ta izleyiciler ve eleştirmenlerin karşısına çıkacakken, ülkemizdeki vizyon tarihi 20 Eylül olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top