Hesabım
    "Joker"in Son Fragmanında Delilik ve Şiddet Yüzünü Gösteriyor!

    "Joker"den vizyon öncesi son fragman yayınlandı.

    Büyük beklenti yaratan Joker'den vizyon öncesi son fragman yayınlandı. Filmin şu ana kadar gelen görüntüleri arasında en çok bilgi veren tanıtım videosu olan fragmanda, sıradan bir adamın deliliğe ve kendini yeniden yaratmaya giden yoluna kısa bir bakış atıyoruz. Fragman, şu ana dek Jack Nicholson'dan Heath Ledger'a kadar farklı oyuncuların canlandırdığı karakterin hüzün ve şiddet ile yoğurulan köklerini gözler önüne seriyor.

    "Her", "Sınırları Aşmak", "Gladyatör" ve "The Master" gibi filmlerin 3 Oscar adayı usta oyuncusu Joaquin Phoenix'in ikonik kötü Joker'i canlandıracağı film, prömiyerini bu ayın sonunda Venedik Film Festivali'nde yapacak. Venedik Film Festivali sanat yönetmeni Alberto Barbera Variety'e verdiği röportajda, "Gerçekten şaşırtıcı bir film. Bu yıl sahip olduğumuz en şaşırtıcı film diyebilirim. Bu film cesur, karanlık ve şiddetli olsa bile doğrudan Oscar'lara gidiyor. İnanılmaz bir tutkusu ve derinliği var." diye konuşmuştu. Şiddet dozajı yüksek bir çizgi roman filminden çok toplum tarafından hiçe sayılmış bir insanın cesur karakter çalışması ve aynı zamanda sosyal bir uyarı niteliği taşıyacak.

    Atlanta dizisi ile yıldızı parlayan ve ardından Deadpool 2'nin Domino'su olarak karşımıza çıkarak seyircilerin gönlünü çalmayı başaran güzel oyuncu Zazie Beetz'in Joker'in dikkatini çeken bekar bir anneyi canlandırdığı filmde milyarder Thomas Wayne'i Narcos'tan tanıdığımız Brett Cullen canlandırıyor. Usta oyuncu Robert De Niro bir talk-show sunucusunu, radyo yayınları ile tanınan komedyen Marc Maron ise talk-how programına konuk ayarlayan organizatörü canlandırıyor. American Horror Story'nin kadrolu yıldızı Frances Conroy ise Joker'in annesi Penny'e hayat veriyor. Filmin kadrosunda Bill CampGlenn FleshlerJosh Pais ve Shea Whigham da yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Felekten Bir Gece'nin kamera arkasındaki isim olan Todd Phillips oturuyor. Merakla beklenen film, Joker'in "The Killing Joke" çizgi romanındaki versiyonundan ilham alıyor.

    "Joker" Ekim ayında da Toronto Uluslararası Film Festivali'nde seyirci karşısına çıkacak. "Joker" ülkemizde de 4 Ekim 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top