Hesabım
    Daisy Ridley, "Sith Rey"in Gerçek Olabileceğini İma Etti!

    Rey gerçekten karanlık tarafa mı geçiyor?

    Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi'nde Rey'in karanlık tarafa geçme ihtimali güç kazanıyor! Yeni Star Wars üçlemesini sonlandıracak olan "Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi"nin D23 Expo'da yayınlanan özel videosu, serinin pek çok hayranını şaşkınlığa uğratmıştı. Gelen videonun son karesinde, Sith cübbeleri giymiş olan Rey, Darth Maul'unkine benzer, çift uçlu, kırmızı bir ışın kılıcıyla görünüyor. Rey dramatik bir efektle kılıcın iki tarafını da açıyor. Tam karşısındaki kişiye odaklanmış gibi görünüyor ancak biz odağının merkezini göremiyoruz.

    Görüntünün internete sunulmasıyla birlikte serinin pek çok hayranı spekülasyonlar yapmaya başladı. Ağırlıklı görüş; sahnenin bir tür hayal ya da Palpatine'in planının görsel sunumundan bir an olduğu yönündeydi. Rey'in gerçekten karanlık tarafa geçme ihtimalini düşünenlerin sayısı ile belirli bir oranda azdı. Ancak anlaşılan, tehlike sandığımızdan daha büyük olabilir! Serinin baş karakteri Rey'e hayat veren Daisy RidleyYahoo'ya verdiği röportajda malum sahne hakkında konuştu. Daisy Ridley, klibin ilk düşünülenden daha güvenilir olabileceğini ima ederek; “Yani, kanıt ekranda. Bu kanıtı istediğiniz gibi görebilirsiniz. Ancak ateşi olmayan yerden duman çıkmaz." dedi.Elbette, bu Rey'in kesinlikle karanlık tarafa döneceği anlamına gelmez, ancak filmin seyri boyunca Rey'de karanlık bir uyanışın olacağını işaret ediyor olabilir. 

    Usta yönetmen J.J. Abrams yönetmenliğindeki "Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi"nin oyuncu kadrosunda, önceki filmlerde olduğu gibi Daisy Ridley, Adam DriverJohn Boyega, Oscar Isaac Kelly Marie Tran ve Domhnal Gleeson yer almaya devam ediyor. Filmin kadrosuna yeni katılan Keri RusselDominic MonaghanNaomi Ackie'nin yanı sıra serinin ilk üçlemesinde Lando karakterini canlandıran Billy Dee Williams da filmdeki nostaljik ögeyi ayakta tutacak. Mark Hamill ise hayalet formunda boy gösterecek. 

    Kylo Ren Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

    Film ülkemizdeki izleyicileriyle 19 Aralık 2019 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top