Hesabım
    "No Time To Die" İçin Milyonlarca Dolarlık Aston Martin DB5 Mahvoldu!

    "No Time To Die" setinde servet değerindeki Aston Martin DB5 mahvoldu.

    Servet değerindeki Aston Martin DB5, No Time to Die'da yer almanın bedelini ağır ödedi. Ünlü film serisinde gizli ajan James Bond'un arabası olan eski 1965 yapımı Aston Martin DB5, geçenlerde 6,4 milyon dolara (5.2 milyon sterlin) açık artırmada satılmıştı. Ancak görünen o ki bu sette kulanılan araç açık artırmaya çıkamayacak. 

    Çekimleri İtalya, Matera'da devam etmekte olan filmin setinden yeni kareler geldi. SplashNews.com üzerinden gelen karelerde, ünlü ajanın aracı olan yeni Aston Martin DB5, araba tutkunlarını ağlatacak hale geldi. Gelen set karelerinde, 007 karakterini son kez beyaz perdede canlandıracak olan aktör Daniel Craig’in dublörü vitesin arkasında otururken, arabayı da yoğun trafiğin ve dolambaçlı caddelerin arasından geçiriyor. Kimi sahnelerde, sarışın bir dublör de ona eşlik etti. Dublörün Madeleine Swann rolündeki Lea Seydoux'nun olduğu düşünülüyor.

    IPA / SplashNews.com

    Filmin konusu; Efsanevi İngiliz ajanı James Bond artık aktif hizmetten ayrılmıştır ve Jamaika'da sakin bir hayatın tadını çıkarmaktadır. Ancak CIA'deki eski arkadaşı Felix Leiter yardım istemek için geldiğinde bu kişisel cenneti kısa ömürlü olur. Kaçırılan bir bilim adamını kurtarmayı içeren görev, ilk başta beklenenden çok daha tehlkeli bir planı ortaya çıkarır. Bu görev Bond'u, tehlikeli, yeni bir teknolojiyle donanmış gizemli bir kötü adamın izine götürecektir...

    Filmin oyuncu kadrosunda; önceki filmlerden tanıdığımız, Q rolündeki Ben Whishaw ve M rolündeki Ralph Fiennes, Moneypenny rolündeki Naomi Harris, Blofeld rolündeki usta oyuncu Christoph Waltz ve Quantum of Solace'da Felix Leiter rolüyle gördüğümüz Jeffrey Wright da kadroya geri dönüyor. Filmin kötü adamını canlandıracak olan, Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek'in ise karşımıza bir terörist olarak çıkacağı biliniyor. Ancak hareketlerinin temeli dini sebeplerle olmayacak. Yönetmen koltuğunda True Detective ve Beasts of No Nation gibi etkileyici yapımlardan tanıdığımız Cary Fukunaga'nın yer aldığı 25. Bond filmi "No Time to Die"ın kadrosunda ayrıca; Lashana LynchDavid Dencik, güzel oyuncu Ana De ArmasBilly MagnussenDali BenssalahThe Imitation GamePenny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular yer alıyor.

    Merakla beklenen yeni James Bond filmi ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 3 Nisan 2020 tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top