Hesabım
    Julianne Moore Başrollü "Mothertrucker"ı Jill Soloway Yönetecek!

    Mothertrucker için harekete geçildi.

    Julianne Moore'un başrolünde yer alacağı yeni film projesi için harekete geçildi. Filmin yönetmen koltuğuna Jill Soloway'in oturacağı resmi olarak duyuruldu. Mothertrucker, bilindiği üzere anı türünde bir eser. Amy Butcher'ın anılarından oluşan kitap henüz yayınlanmadı.

    Gloria Bell, Yıldız Haritası, The Hours, Still Alice, İki Kadın Bir ErkekBeing Flynn gibi filmlerin yıldız oyuncusu Julianne Moore'un başrolünde yer alması planlanan "Mothertrucker"ın hayata geçirilmesi için hazırlıklara başlandı. Filmin yönetmen koltuğu için Moore ile işbirliği yapacak olan isim Transparent dizisinin yaratıcısı olan Jill Soloway olacak. Kitap, Amy Butcher'ın yakın arkadaşı Joy Mothertrucker ile olan anılarını konu ediniyor. Joy Mothertrucker, bir Instagram fenomeni ve kamyon şoförü olarak biliniyor. Film, Universal bünyesi altında geliştirilecek. Soloway'in Mothertrucker film projesinin yapımcılığını Andrea Sperling ile birlikte üstlenmesi beklenenler arasında yer alıyor.

    Jill Soloway filmin yönetmenliğini için kendisinin seçilmesi üzerine şu sözleri sarf etti: "İki kadının, gezegenin en güzel ve zorlu mekanlarında mücadelelerle karşı karşıya kalmasını ve anlam aramalarını konu edinen bu hikayeyi anlatağım için gururluyum." Bilindiği üzere Jill Soloway, bu yıl içerisinde Bryan Singer'ın istifa ettiği Red Sonja çizgi roman uyarlama film projesini hayata geçirecek. Ayrıca yönetmenin Transparent dizisi hala devam ediyor ve beşinci sezonu Eylül ayı içerisinde gösterime sunulacak. Julianne Moore'un ise gelecek projeleri arasında Amy Adams başrollü Woman In The Window; Alicia Vikander ve Janelle Monae ile başrolünü paylaşacağı The Glorias filmleri bulunuyor. Julianne Moore son olarak geçtiğimiz yıl Oscar'da üç adaylık alan Can You Ever Forgive Me filmiyle gündeme gelmişti. Moore, film ekibiyle anlaşamadığı ve kilo alıp şeklinin değişmesini istemediği için filmden kovulmuştu.

    Mothertrucker filminin izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top