Hesabım
    Spiderman, Aslında Venom'da Yer Alıyordu!

    Venom'dan Spiderman sahnesinin kesildiği ortaya çıktı.

    Hakları Sony Entertainment'ta bulunan Spiderman ve Venom hakkında yeni bir bilgi ortaya çıktı. Bildirilenlere göre, Spiderman, Venom filminde yer alıyordu. Ancak bu şekilde vizyona sokulması izin verilmedi ve Tom Holland'lı sahneler filmden kesildi.

    Son zamanlarda gündemde olan bir konuya göre, Spiderman karakteri artık Disney'in hiçbir filminde yer alamayacak. Çünkü Disney, Spiderman'in haklarının %50'sini talep etti ve Sony bunu reddederek anlaşmayı feshetti. Spiderman karakteri 2017 yılından beri resmi olarak Marvel Sinematik Evreni'nde yer alıyordu. Ancak haklarının çoğu Sony'de olduğu için Sony, dedikodulara göre Tom Hardy'li Venom filminde Spiderman karakterine yer verdi. Ardından Sony, hakların tamamı elinde olmadığı için filmi Disney ve Marvel'a göstermek zorunda kaldı. Marvel ise doğrudan Spiderman sahnelerinin Venom'dan çıkarılmasını istedi. Bilindiği üzere Spiderman ve Venom çizgi romanlarda tam anlamıyla düşman konumundalar. Yalnızca Carnage'ı yok etmek gibi bazı ortak çıkarlar için ikili bir araya gelip mücadele ediyordu.

    Geçtiğimiz haftalarda Venom filminin devamının çekileceği kesinleşti. Venom 2 filminin yönetmenliğini Andy Serkis üstlenecek ve filmin oyuncu kadrosunda Tom HardyMichelle Williams ve Woody Harrelson yer almaya devam edecek. Ancak Sony altında Spiderman için herhangi bir filmin çekilip çekilmeyeceği henüz bilinmiyor. Spiderman'i son olarak Avengers: Endgame ve Spider-Man: Far From Home'da izlemiştik. Endgame'in ardından Peter Parker'ın akıl hocası Tony Stark MCU'dan ayrılmıştı. Şimdi ise Peter Parker evrene veda etti. Geçtiğimiz günlerde Robert Downey Jr. ve Tom Holland Marvel'dan ayrılanlar ekibi olarak bir araya gelmiş ve çektikleri pozları sosyal medya üzerinden paylaşmışlardı. Venom 2'nun çekileceği sırada Spiderman'in yer alıp almaması konusunda müdahale edecek herhangi bir şirket kalmadığına göre, belki de Peter Parker yoluna Sony ile devam edebilir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top