Hesabım
    Vin Diesel'dan "Fast & Furious 9" Rol Arkadaşı John Cena'ya Övgüler!

    Vin Diesel filmdeki rol arkadaşı John Cena'ya övgüler yağdırdı.

    Vin Diesel Fast & Furious 9'daki rol arkadaşı John Cena'ya övgüler yağdırdı. Dünya çapında izlenme rekorları kıran aksiyon filmi Fast & Furious'un merakla beklenen yeni filmi "Fast & Furious 9"da bir araya gelecek iki oyuncunun arası oldukça iyi görünüyor. İki buçuk aydır seti devam eden yeni devam halkası ile seriye dahil olan Cena'nın oyunculuğu, Diesel'ı bir hayli etkilemiş gibi...

    Bir Instagram videosunda konuşan Diesel; "Hepimiz burada, Fast 9 setindeyiz ve bir başka bir muhteşem lokasyondayız. Bu filmin setlerinin olduğu yerler, Tayland'dan Los Angeles'a, tüm Avrupa'da inanılmazdı. Bugün karakterini inanılmaz canlandıran John Cena ile gergin bir sahne çekiyorum. Onu Fast'de gördüğünüzde aklınızı başınızdan alacak." diye konuştu. "Prodüksiyonun sadece yarısına geldik ve bugün de çekimlere başladığımızdaki gibi müteşekkirim." diyen Diesel, "Karşılıklı oynamayı çok sevdiğim Charlize bugün sete geliyor. Ailemden biri gibi olan Helen Mirren ve bu film için yazılmış olan Buddy adlı karakteri canlandırması için ilk tercihim Michael Rooker da kadroda. Çok minnettarım." diye belirtti.

    Üç yeni spin-off filmiyle gündeme gelen Fast & Furious serisinin dokuzuncu filmi, serinin hayranları tarafından merakla beklenen filmler arasında yer alıyor. Önümüzdeki yıl içerisinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak olan filmin yönetmen koltuğuna bir kez daha 2006'daki Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı filminden başlayarak bugüne kadarki filmlerini de yöneten Justin Lin oturuyor. Filmin senaryosunu ise Kin filminin senaryosunda imzası bulunan Daniel Casey ve 47 Ronin'in senaristi Chris Morgan kaleme alıyor.

    Serinin Dom'u Vin Diesel, Letty Ortiz'i Michelle Rodriguez, Dom'un kardeşi olan Mia'sı Jordana Brewster, Tej Parker'ı Ludacris, Roman Pearce'ı Tyrese Gibson, Sean Boswell'i Lucas Black ve Ramsey'i Nathalie Emmanuel gibi kadronun gedikli isimlerinin geri döndüğü 9. devam filminin kadrosuna Trainwreck12 RoundsMarineBlockers  gibi yapımlardan tanıdığımız WWE şampiyonu John Cena, Finn ColeVinnie Bennett ve Anna Sawai de boy gösterecek. Cena'nın rolünün kötü adam olmaya yakın olduğu belirtilmişti. Hızlı ve Öfkeli 8'de Deckard ve Owen Shaw'ın annesi Magdalene Shaw olarak seyirci karşısına çıkan usta oyuncu Helen Mirren ve filmin kötü karakteri olan Cipher'ı canlandıran güzel yıldız Charlize Theron da devam filminde boy gösterecek.

    Merakla beklenen "Fast & Furious 9" filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Mayıs 2020 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top