Hesabım
    Robert De Niro'yu Gençleştirmek İçin Goodfellas Kullanıldı!

    The Irishman ile ilgili yeni bir detay paylaşıldı.

    Martin Scorsese'nin imzasını attığı yeni filmi "The Irishman" ile ilgili yeni bir detay paylaşıldı. Bilindiği üzere usta oyuncu Robert De Niro, büyük bütçeler sayesinde gençleştirilmişti. Bu gençleştirme için hangi filmin ve hangi sahnenin kullanıldığı açıklandı.

    Robert De Niro'nun yanı sıra Al Pacino ve Joe Pesci'nin başrolünü paylaştığı "The Irishman"de De Niro'nun gençleştirilmesi için söylenenlere göre Goodfellas filmi kullanıldı. Gençleştirmenin test edilmesi için kullanılan Goodfellas, 1990 yılında ilk kez izleyicileriyle buluşmuştu. Robert De Niro, o sıralarda 47 yaşlarındaydı. The Irishman'in test edilmesi için Goodfellas ile birlikte bir makara yapıldı ve böylece sahne yeniden yaratıldı. Scorsese, bu gençleştirme olayına hep birlikte karar verdiklerini, riski bir konu olduğunu, ancak başka bir seçenekleri olmadığını belirtti: "Risk orada ve hepsi bu. Biz yalnızca filmi yapmaya çalıştık. Koltukta 10 yıl boyunca oturup düşünmemin ardından sonunda bir yol bulduk."

    The Irishman'de Robert De Niro'nun canlandırdığı Frank Sheeran karakteri, 24 yaşından 80 yaşında kadar olan süreçte ekranı kaplayacak. Bu durumda Martin Scorsese'nin karakter üzerinde ciddi bir çalışma yapmış olması gerektiği düşünülüyor. Söylenenlere göre The Irishman, Scorsese'nin gelmiş geçmiş en yüksek bütçeli filmi olacak. Jimmy Hoffa'nın mafya tarafından yok edilme hikayesini anlatan filmin konusu ise şöyle: II. Dünya Savaşı'nın kıdemli askeri Frank Sheeran'a odaklanan ve 1975 yılında geçen hikayede organize suç çetesinin yaptıkları konu ediniliyor. Frank Sheeran, 20. yüzyılda birçok adı çıkmış ünlü isim için dolandırıcılık ve tetikçilik yapmıştır.  Organize suç çetesi ise 25'in üzerinde kişinin ölümünden sorumlu olan Sheeran'ın peşine düşer. Film, Amerikan tarihinin en gizemli suç olaylarından biri olan işçi lideri Jimmy Hoffa'nın ortadan kayboluşunu gözler önüne serecek. Film, hiçbir zaman cesedi bulunamayan Hoffa'nın hatırlanmasına neden olacak.

    The Irishman filmi sinemalarda 1 Kasım tarihinde gösterime sunulacak. Netflix'te ise 27 Kasım'da izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top