Hesabım
    Emma Stone, "Cruella"da Kızıl Saçlı Oldu!

    Cruella'dan yeni set fotoğrafları yayınlandı.

    Emma Stone'nun başrolünde yer alacağı "Cruella" çekimlerinden yeni set kareleri paylaşıldı. Set karelerinde Emma Stone'u kızıl saçlarıyla görüyoruz. 101 Dalmaçyalı'dan uyarlanan ve odağına kötü karakteri alan filmde bir kovalamaca sahnesine tanık oluyoruz.

    Easy A, La La Land, The Help, Birdman, Maniac, The Favourite gibi yapımlardan tanıdığımız sempatik ve güzel oyuncu Emma Stone'un başrolünde yer aldığı 101 Dalmaçyalı uyarlaması "Cruella"dan yeni set kareleri yayınlandı. Seti dışarıdan izleyen hayranlar tarafından çekildiği görülen karelerde Emma Stone'u kızıl saçlarıyla koşarken görüyoruz. La La Land ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ına layık görülen oyuncu görsellerden birinde çekimlerde mola vermiş gibi görünüyor. Devasa siyah botların içerisinde koşan Cruella'nın neyin peşinde olduğunu filmi görene kadar anlayamayacağız gibi görünüyor.

    Cruella'da başarılı oyuncu Emma Stone'a çetenin diğer elemanları Horace ve Jasper karakterlerine hayat verecek olan  I, Tonya, BlackKklansman, Cobra Kai gibi yapımlardan tanıdığımız, ayrıca Clint Eastwood yönetmenliğindeki The Ballad of Richard Jewell'ın başrolü olması beklenip  Spike Lee'nin Da 5 Bloods'ında yer alacak olan Paul Walter Hauser ile Yesterday, Game of Thrones, Requim gibi yapımlarda karşımıza çıkan Joel Fry eşlik ediyor. Paul Walter Hauser Cruella'nın işlerini yapan Jasper ve Horace ikilisinden Horace'ı canlandırakken Joel Fry, Jasper'a hayat verecek. Yalnızca para kazanmak odaklı olan Jasper ve Horace ikilisi, çizgi filmde para için her şeyi yapabilecek kapasitedelerdi. Çizgi filmde iki karakterin de pek zeki olduğu söylenemezdi. Ancak Horace'ın öngörülerinin daha güçlü olduğu görülüyordu. İkili, Dalmaçyalılar'ı kaçırma konusunda Cruella'ya yardım ediyordu.

    Söylenenlere göre Cruella uyarlaması 80'ler punk atmosferinde olacak. Bu konu, Emma Stone'un kıyafetleri de böylece açıklama buluyor. Dalmaçyalı,1996 yılında Cruella rolüne Glenn Close'u yerleştiren bir 101 Dalmaçyalı filmiyle yeniden beyaz perdede yer almıştı. Ancak bu film eleştirmenler tarafından olumlu karşılanmamıştı. Cruella filmi, Dodie Smith'in yazarı olduğu ve 1956 yılında yayınlanan kitaba dayanıyor. Ancak filmin 80'ler punk havasında olacak olmasının dışında gidişatının ne yönde olacağı, hikayede değişikliğe gidilip gidilmeyeceği henüz açıklanmadı.

    Cruella 28 Mayıs 2021 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top