Hesabım
    Al Pacino, Neden "Apocalypse Now"da Rol Almak İstemedi?

    Al Pacino, yıllar sonra düşüncelerini anlattı.

    Son olarak The Irishman'de izleyici karşısına çıkacak olan usta oyuncu Al Pacino, bir röportajı sırasında ilginç bilgiler paylaştı. Söylediklerine göre Al Pacino, Francis Ford Coppola imzalı "Apocalypse Now"da başrol olabilirdi. Ancak usta oyuncu, ona yapılan teklifi kabul etmemişti.

    Martin Scorsese imzalı The Irishman'in tanıtımına devam eden Al Pacino, Empire Magazine röportajında sorulara yanıt verdi. Tony Montana, Frank Serpico, Vincent Hanna, Michael Corleone gibi efsanevi karakterleri canlandıran Al Pacino, kült film Apocalypse Now'da Benjamin Willard'a hayat verebilirdi. Apocalypse Now, Vietnam Savaşı'nı konu edinen en iyi filmlerden biriydi ve film 2 Oscar'ın sahibi olmuştu. Bilindiği üzere Benjamin karakterine Martin Sheen seçilmişti. Al Pacino bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Yalnızca bunu yapmaya hazır değildim. Hayatımın dönüm noktasındaydım ve gidip de böyle bir film yapmak için uygun zaman değildi. Coppola'nın 'Pacino, onun evinde yapmadığınız sürece bir filmde rol almayı kabul etmez' dediğini hatırlıyorum. Ben evime gelmesini ve Apocalypse Now'ı burada yapabileceğimizi söylemiştim."

    Al Pacino, Apocalypse Now'ın çekildiği yıl olan 1979'da "And Justice For All", "Cruising", Bobby Deerfield gibi filmler ile uğraşıyordu. Şimdi ise usta oyuncu karşımıza Oscar hazırlığı yapan The Irishman ile çıkacak. Gerçek olaylardan alınarak kitaplaştırılan ve kitaptan beyaz perdeye uyarlanan The Irishman'de Pacino, Jimmy Hoffa'ya hayat verecek. Hoffa, Amerika'da işçi lideri olarak biliniyordu. Önemli isim, 1975 yılında ortadan gizemli bir şekilde kaybolmuştu. Hoffa'nın katilinin Frank Sheeran olduğu biliniyor. Sheeran'a filmde Robert De Niro hayat verecek. Al Pacino, The Irishman'in yanı sıra Axis Sally ve King Lear filmlerinde, The Hunt isimli dizide rol alacak. The Irishman, 1 Kasım'da vizyonda, 27 Kasım'da ise Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top