Hesabım
    Charlize Theron, "Fast & Furious 9"da Nasıl Görünecek?

    Charlize Theron yeni imajını paylaştı!

    Fast & Furious 9 çekimleri hızla devam ederken, filmin oyuncu kadrosuna katılan eski isimlerden biri olan Charlize Theron'dan yeni bir paylaşım geldi. Başarılı oyuncu Cipher karakterinin yeni imajının nasıl olacağını hayranlarıyla paylaştı. Theron'ın paylaşımı oldukça tepki topladı.

    Seriye dokuzun filmi ekleyerek karşımıza çıkacak olan Fast & Furious 9'ın oyuncu kadrosuna Charlize Theron eklendi. Theron, Hızlı ve Öfkeli 8 filminde Cipher karakterine hayat veriyordu. Güzel oyuncu, yeni imajıyla saçlarını kısacık kestirmiş ve Amerikan traşı yaptırmış gibi görünüyor. Cipher son olarak karşımıza Elena Neves'in ölümünden sorumlu olarak çıkmıştı. Aytıca Dominic ve ekibine büyük zararlar vermişti. Ancak yeni filmde Dominic'in yardımına ihtiyacı olacağı ve taraf değiştireceği düşünülüyor.

    Charlie Theron'ın en sevilen rolleri arasında Cipher'ın yanı sıra Mad Max: Fury Road'da Furiosa, Pamuk Prenses ve Avcı'da Ravenna, Atomic Blonde'da Lorraine Broughton gibi karakterler bulunuyor. Fast & Furious'ın kadrosuna Theron katılmasaydı bile, oyuncunun bir spin-off projesinde yer alabileceği düşünülüyordu. Ancak hiçbir şey kesinlik kazanmamıştı. Hızlı ve Öfkeli 9'un oyuncu kadrosuna son olarak John Cena ve Michael Rooker katılmıştı. Ayrıca Dom olarak bir kez daha Vin Diesel, Letty Ortiz olarak Michelle Rodriguez, Dom'un kardeşi Mia olarak Jordana Brewster, Tej Parker olarak Ludacris, Roman Pearce olarak Tyrese Gibson, Sean Boswell olarak Lucas Black ve Ramsey karakteriyle Nathalie Emmanuel, Owen Shaw'ın annesi Magdalene Shaw olarak seyirci karşısına Helen Mirren çıkacak. Filmin oyuncu kadrosunda Finn ColeVinnie Bennett ve Anna Sawai gibi isimler de yer alıyor.

    Bir kez daha yönetmen koltuğunda Justin Lin'in yer aldığı "Fast and Furious 9"ın ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Mayıs 2020 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top