Hesabım
    Antalya Film Forum Başvuruları Sona Ermek Üzere!

    Antalya Film Forum başvuruları için son günler!

    Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ayrılmaz bir parçası olan Antalya Film Forum'un başvuruları sona ermek üzere bulunuyor. Genç ve bağımsız sinemacıları bünyesinde toplamayı ve desteğini sunmayı hedefleyen Antalya Film Forum, büyük ödülü dağıtmak üzere sinemacıları bekliyor.

    26 Ekim ile 1 Kasım tarihleri arasında 56. kez sinemaseverlerle buluşacak olan Antalya Altın Portakal Film Festivali, Türkiye'nin en büyük sektörel destek platformu olan Antalya Film Forum'a bir kez daha ev sahipliği yapacak. Yönetmenleri, yapımcıları ve senaristleri uluslararası alanda profesyonel sinemacılarla buluşturacak olan Antalya Film Forum başvuruları 6 Eylül'de sona erecek. Bilindiği üzere Antalya Film Forum daha önce Vuslat Saraçoğlu'nun "Borç" filmi, Onur Saylak'ın "Daha" filmi, Emin Alper'in Saraybosna'da ödül alan ve Berlin'de yarışan filmi "Kız Kardeşler", Tolga Karaçelik'in Sundance ödüllü "Kelebekler" filmi gibi birçok yapıma destek vermişti. Antalya Film Forum, Sümer Tilmaç Antalya Film Destek Fonu adı altında toplamda 450 bin TL'lik desteği sahiplerine iletecek.

    Antalya Altın Portakal Film Festivali bilindiği üzere bu yıl ulusal yarışma kategorisini geri getiriyor. Geleneklere bağlı kalmak isteyen festival, Altın Portakal Sinema Okulu gibi yeni girişimlerle de okul çağında olan gençleri desteklemeyi ve onlara yeni deneyimler kazandırmayı hedefliyor. Antalya Film Forum bu yıl dört gün sürecek. Olena Yershova Yıldız'ın yöneteceği forum, Kurmaca Pitching, Kurmaca Work in Progress, Belgesel Work in Progress gibi başlıklar altında düzenlenecek. Bu sırada Antalya'nın bir film platosuna dönüştürülmesi hedeflenenler arasında bulunuyor.

    Antalya Altın Portakal Film Festivali 26 Ekim ile 1 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top