Hesabım
    Roy Andersson İmzalı "About Endlessness"tan Fragman!

    Venedik seçkisinde yer alan About Endlessness'tan fragman paylaşıldı.

    Venedik Film Festivali'nin merak edilen filmlerinden biri olan "About Endlessness"tan fragman paylaşıldı. İsveç'li usta yönetmen Roy Andersson'ın imzası bulunan dram filmi, bugün Venedik Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak.

    Venedik Film Festivali'nin en merakla beklenen filmleri arasında Joker, Ad Astra, Marriage Story gibi filmlerin yanı sıra About Endlessness da bulunuyordu. Yönetmen Roy Andersson'ın sinema anlayışını insan yaşamının güzelliği ve acımasızlığı üzerinden yansıttığı söylenen filmin konusu ise şöyle: Bir papaz, yaşama olan inancını yitirmiştir. Sonuç olarak bir psikiyatra başvurur. Ancak papaz ofise gittiğinde psikiyatrın ofisi kapattığını ve trenine yetişmek üzere olduğunu görür.

    Söylendiği üzere filmin bir anlatıcısı bulunuyor. Şehrazad adındaki biri izleyicilerini skeçten skece yönlendiriyor. Roy Andersson daha önce de İkinci Kattan Şarkılar, İnsanları Seyreden Güvercin gibi önemli yapımlarıyla tanınıyordu. Yönetmen, filmleriyle Berlin Film Festivali'nden dört ödülün, Cannes'dan bir ödülün sahibi olmuştu. About Endlessness aynı zamanda Venedik'in ardından Toronto Film Festivali'nde de gösterime sunulacak. Toplamda 73 dakika olan About Endlessness, ülkemizde Eylül ayı içerisinde düzenlenecek olan !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali sırasında gösterime sunulacak. !f Galalar kategorisinde yer alacak olan film, 13 - 22 Eylül tarihleri arasında gösterimini yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top