Hesabım
    Dexter Fletcher, "Sherlock Holmes 3" Hakkında Konuştu

    Sherlock Holmes 3'de yönetmen değişikliğine gidildi.

    Başrolünü Robert Downey Jr. ve Jude Law'ın paylaştığı Sherlock Holmes serisinin üçüncü filmi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sherlock Holmes ve Sherlock Holmes: A Game of Shadows'un yönetmenliğini Guy Ritchie üstleniyordu. Ancak Sherlock Holmes 3'nin yönetmenliğini başka bir isim devraldı.

    Bilindiği üzere Robert Downey Jr.'ın Marvel ile olan anlaşması sona erdi. Bu durumda başarılı aktör diğer film projelerine geri dönebilecekti. Dönüş yaptığı ilk proje ise Sherlock Holmes 3 oldu. Warner Bros, Sherlock Holmes 3'nin vizyon tarihini 2021 olarak ayarladı. Yönetmen koltuğuna ise Guy Ritchie'nin geçebileceği belirtildi. Ancak şimdi bir değişiklik yapılacak Ritchie'nin koltuğu Dexter Fletcher'a devredildi. Fletcher, son zamanların en beğenilen filmlerinden Rocketman'in yönetmen koltuğuna oturmuştu. Ayrıca Bryan Singer'ın Bohemian Rhapsody'den ayrılması üzerine filmin yönetmenliğini üstlenmişti. Böylelikle başarılı filmlere imza atan Fletcher, kariyerinin yolunu açmış oldu. Yönetmen, Collider ile yaptığı röportajda Guy Ritchie ve kendisi hakkında şu sözleri sarf etti: "Biz birbirimizden farklı sinemacılarız ve onun daha önce yaptığı dahice şeyleri inkar edemem. Bunun yarattığı bir imza olacaktır, ama ben de filme kendi tonumu getireceğim ve bu diğer tondan farklı olacaktır."

    Yaklaşık olarak 20 milyon dolarlık bütçeyle çekilecek olan Sherlock Holmes 3'ten bir önceki film Sherlock Holmes: A Game of Shadows, 2011 yılında izleyicileriyle buluşmuştu. Toplamda 500 milyon dolar kadar gişe elde edilen filmin konusu ise şöyleydi:  Dünyanın en ünlü ve zeki dedektiflerinden Sherlock Holmes ve 'ortağı' Dr. Watson bu sefer Londra’nın dışına çıkarak Fransa, Almanya ve İsviçre’ye yol alacakları yeni ve tehlikeli bir maceraya sürükleniyorlar. Onlardan hep bir adım önde olan kurnaz ve vicdansız Profesör Moriarty ise -ki Holmes en zeki olma unvanını ona kaptırmak üzere- büyük bir laneti değiştirecek planların peşindedir. Kahramanlarımız ise ne olursa olsun Moriarty durdurmaya kararlı...

    Sherlock Holmes 3, ülkemizdeki izleyicileriyle 7 Ocak 2022'de buluşacak. Yurt dışında ise 22 Aralık 2021'e gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top