Hesabım
    Bozkır Basınla Buluştu

    Mehmet Tanrısever imzalı Bozkır filmi, basın gösterimini yaptı..

    Yurt dışında katıldığı sayısız festivalden, birçok ödülle dönen Mehmet Tanrısever imzalı Bozkır filmi, ilk gösterimini basına yaptı. Kanyon Cinemaximum'da yapılan basın gösterimine; basın mensupları ve sinema yazarları katıldı. Yönetmen ve senarist Tanrısever'in de hazır bulunduğu gösterimde Bozkır filmi ilk olarak topluca izlendi.

    Yönetmen Mehmet Tanrısever film hakkında şunları söyledi; "Bu film Toroslarda geçen bir hikayedir. Uluslararası şu anda 70 ödül aldı ve 110 festivalde finalisttir. Toroslarda geçen çok güzel bir kırsal film oldu. Şimdi yine orada geçen 'Mahşer' isminde bir film çekiyorum. Gece geldim, bu gece de sete geri dönüyorum. Ayın 27'sinde 'Hür Köle' diye bir filmimiz daha olacak. Uluslararası festivallerden 84 ödül aldı, yine 100'ün üzerinde finalist oldu. Zannedersem iki film de Guinness Rekorlar Kitabına girecek. Dünyadaki 100 eser içerisinde ilk 30'a gireceğini ümit ediyorum. 100 ödül olduğu zaman ilk 30'a girme durumu oluyor."

    Vizyona girmek için gün sayan Bozkır filminin başrollerinde; Soydan SoydaşTarık TanrıseverSüleyman KabaaliAyçin TuyunYaşar AlptekinEngin YükselHalil İbrahim KalaycıoğluHaldun Boysan gibi isimler yer alıyor.

    Kötülüğün içimizde olduğunu söyleyen film, Calcutta International Cult Film Festival, Asian Cinematography Film Awards, Euroasia International Film Festival gibi birçok dünya çapında film festivaline katıldı ve ödül kazandı. Feza Film ile ortak olarak hayata geçirilen Bozkır, izleyicileriyle 6 Eylül tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top