Hesabım
    Saraybosna Ödüllü "Kız Kardeşler"den Fragman!

    Emin Alper İmzalı "Kız Kardeşler"den fragman yayınlandı.

    Başarılı yönetmen Emin Alper'in yönetmen koltuğuna oturduğu "Kız Kardeşler"den yeni bir fragman paylaşıldı. Vizyona girmesine sayılı gün kalan ödüllü film Kız Kardeşler, üç kız kardeşin dramatik öyküsünü konu ediniyor.

    Kız Kardeşler filminin konusu ise şöyle: Kız Kardeşler, annelerinin ölümünün ardından farklı yollara savrulmak zorunda kalan üç kız kardeşin hikayesini konu ediyor. Reyhan, Nurhan ve Havva küçük yaşta öksüz kalan üç kız kardeştir. Annelerinin ölümünün ardından kardeşler, kasabaya farklı ailelerin yanına besleme olarak gönderilir. Birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan kardeşler, yeni yaşamlarına uyum sağlamakta epey zorlanır. Kızlar, yanlarında kaldıkları ailelerin yanında tutunamayınca, baba ocağına geri gönderilir. Aradan geçen yılların ardından köylerine dönen kardeşler, yeniden bir araya geldiklerinde kaçtıkları gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Bilindiği üzere Kız Kardeşler, Emin Alper'in üçüncü uzun metraj filmi. Daha önce Abluka ve Tepenin Ardı filmleriyle de yönetmen büyük beğeni toplamıştı.

    Dünya prömiyerini Berlin Film Festivali'nde yapan ve ana yarışma kategorisinde yarışmaya hak kazanan Kız Kardeşler'in oyuncu kadrosunda  Cemre EbüzziyaEce YükselHelin KandemirKayhan AçıkgözMüfit KayacanKubilay Tunçer gibi isimler yer alıyor. Bilindiği üzere üç kız kardeşi canlandıran başrol oyuncuları Cemre Ebüzziya, Ece Yüksel ve Helin Kandemir, İstanbul Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olmuştu. Bunun yanı sıra Emin Alper İstanbul Film Festivali ve Saraybosna Film Festivali'nden En İyi Yönetmen ödülü aldı.

    Dram türündeki ödüllü film Kız Kardeşler, 13 Eylül tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top