Hesabım
    Liam Neeson'lı "The Minuteman"in Kadrosu Genişliyor!

    "The Minuteman" filminin kadrosuna yeni isimler katıldı.

    Aksiyon filmlerinin baş tacı oyuncusu Liam Neeson'ı başrolüne yerleştiren The Minuteman'in kadrosuna yeni isimler katıldı. Gerilim-aksiyon türündeki taze yapımda karşımıza, 96 SaatKaçış PlanıA-TakımıGri Kurt ve Yolcu filmlerinde başrolü üstlenen Neeson'ın yanı sıra, Katheryn Winnick ve Juan Pablo Raba da katıldı.

    Vikings dizisi ile yıldızı parlayan ve o zamandan beri Kara KuleEski Dostlar ve Polar gibi yapımlarda karşımıza çıkan güzel oyuncu Katheryn Winnick ve Narcos dizisindeki Gustavo Gaviria rolü ile tanınan Juan Pablo Raba'nın üstlenecekleri roller ise henüz belirsizliğini koruyor. 

    Filmin yönetmen koltuğuna Trouble With The Curve filminin yönetmenliğini üstlenen Robert Lorenz oturuyor. Clint Eastwood'un uzun süreli yapımcı ortağı olarak da bilinen Lorenz, True CrimeSpace CowboysMystic River gibi önemli filmlerin yapımcılığını üstlenmesiyle tanınıyor. "The Minuteman"in senaryosunu kaleme alan isimler ise Danny Kravitz ile Chris Charles oluyor. Filmin yapımcılığını ise Tai Duncan, Mark Williams, Warren Goz ve Eric Gold. James Masciello üstleniyor.

    Film, kartel tarafından peşine düşülen küçük bir çocuğun sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalan bir Vietnam gazisinin hikayesini anlatıyor. Juan Pablo Raba'nın kartel cephesinde rol alacağını tahmin etmek çok zor değil...

    Resmi olarak duyurulduğu üzere filmin çekimleri önümüzdeki Eylül ayında New Mexico'da başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top