Hesabım
    Yeni "The Suicide Squad"da Peter Capaldi de Yer Alacak!

    Yeniden çekim "The Suicide Squad" filminde Peter Capaldi de yer alacak.

    Merakla beklenen yeniden çekim The Suicide Squad'ın kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı. İkonik Doctor Who dizisinin 12. doktoru olan Peter Capaldi, DC Comics'in yeni beyaz perde uyarlamasında yer alacak olan oyuncuların arasına katıldı. Filmin kadrosuna katılacağı konuşulan bir diğer isim ise, Saturday Night Live ile yıldızı parlayan, pop yıldızı Ariana Grande ile çalkantılı ilişkisiyle adı manşetlere taşınan komedyen Pete Davidson oldu.

    Thor: Ragnarok ve Thor: Love and Thunder'ın kamera arkasındaki isim olan Taika Waititi'nin de kadrosunda yer almak konusunda görüşmeleri sürdürdüğü yapımda boy göstereceği kesinleşmiş isimler şimdilik şöyle; Oscar adaylığı bulunan Margot Robbie (Harley Quinn), başarılı oyuncu Viola Davis (Amanda Waller), Jai Courtney (Kaptan Boomerang) ve yakışıklı oyuncu Joel Kinnaman, (Rick Flag) ilk filmin ardından yeniden çekim için bir kez daha kamera karşısına geçecekler. Robbie'nin yaptığı açıklamaya göre film, ilk filmin devamı niteliğinde değil. Ancak bağımsız bir film de olmayacak. Gunn da daha önce bu konuda açıklama yapmış ve filmin 'neyse o' olduğunu söyleyerek akılları karıştırmıştı. Kısacası, oldukça kötü yorumlar alan ilk filmin yeniden çekimi olarak düşünebiliriz.

    Henüz açıklanmayan bir rolde karşımıza çıkacak olan başarılı oyuncu Idris ElbaDavid Dastmalchian (Polka-Dot Man), Portekizli yıldız Daniela Melchior (Ratcatcher), rolleri henüz bilinmeyen, WWE dövüşçülüğünden oyunculuğa geçen John Cena, genç yıldız Storm Reid, Alman oyuncu Flula BorgGuardians of The Galaxy 2'dan tanıdığımız Steve Agee (King Shark) ve Castle dizisinin yıldız oyuncusu Nathan Fillion kadroya yeni katılan isimler oldular. İlk filmde yer alan Will Smith, Deadshot rolünü geçtiğimiz aylarda bıraktığını açıklamıştı.

    Yıllar önce sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle önce Disney'den kovulan, sonra Warner Bros tarafından işe alınan ve ardından Disney'deki işine de geri dönen James Gunn'ın, Disney ile yollarını ayırdığı dönemde yönetmenliğine getirildiği filmin, 11 Eylül’de okuma provası yapılacak. Filmin prodüksiyonu ise 23 Eylül tarihinde başlayacak. 

    Yeni "The Suicide Squad" filmi 6 Ağustos 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top