Hesabım
    "Gretel And Hansel" Fragmanında Ormanda Kayboluyoruz!

    Gretel and Hansel'den ilk poster ve fragman paylaşıldı.

    Başrolünde Sophia Lillis'in yer aldığı "Gretel and Hansel"den ilk poster ve fragman resmi olarak paylaşıldı. Klasik bir masalı, modern bir korku filmine dönüştüren Gretel and Hansel'in posterinde ve fragmanında ormanın derinliklerinde bulunan korkutucu bir eve konuk oluyoruz, korkunun en derin kısımlarında yüzüyoruz.

    Grimm Kardeşler'in efsanevi eserlerinden biri olan Hansel ve Gretel masalı, birçok kez beyaz perdeye uyanlanmıştı. Masal, son olarak 2013 yılında Hansel & Gretel: Witch Hunters ile büyük ekrana uyarlanmıştı. Şimdi ise bir kez daha karanlık karakterleri beyaz perdede izleme şansı yakalayacağız. Bu kez film, Gretel odaklı olacak. Filmin konusu ise şöyle: Bir masal diyarı ülkesinde Gretel, küçük kardeşi Hansel'i ormanın derinliklerine doğru götürür. Amaçları ise yemek aramaktır. Ancak yaptıkları bir şey, şeytani kötülüğün uyanmasına neden olacaktır. Gretel and Hansel'in yönetmenliğini February, I Am The Pretty Thing That Lives In The House gibi yapımlardan tanıdığımız Oz Perkins üstleniyor. Senaryo ise Monday, Chewing Gum gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan Rob Heyes tarafından kaleme alındı.

    Gretel and Hansel'in oyuncu kadrosunda IT filminin yıldız oyuncusu olan ve yeni nesil Nancy Drew olarak karşımıza çıkan Sophia Lillis; Samuel Leakey, Alice Krige, Jessica De Gouw, Charles Babalola, Ian Kenny gibi isimler yer alıyor. Korku türündeki Gretel and Hansel filminin izleyicileriyle 31 Ocak 2020 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top