Hesabım
    Christian Navarro, Prens Eric mi Olacak?

    The Little Mermaid ile ilgili yeni gelişmeler var!

    Başrolünü Halle Bailey'nin üstleneceği Disney uyarlaması "The Little Mermaid" ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Christian Navarro'nun söylediklerine göre, hayranların ısrarlarına dayanamayan Disney, oyuncuya bir deneme teklifi gönderdi. Oyuncu, bu durumu sosyal medya üzerinden açıkladı.

    Daha önce, The Little Mermaid'in yeni Prens Eric'i için Harry Styles'ın düşünüldüğü ortaya çıkmıştı. Ancak bu haber yalanlandı ve Styles'ın filmde rol almayacağı belirtildi. Dunkirk'ün yıldız oyuncusu olan ve müzisyenlik kariyerini sürdüren Styles, rol teklifini geri çevirmişti. Şimdi ise Ariel'in aşık olduğu Prens Eric rolüyle başka bir oyuncu gündemdeki yerini aldı. Bu isim ise Netflix'te yayınlanan ve üçüncü sezonuyla gündemdeki yerini koruyan 13 Reasons Why'ın sevilen oyuncusu Christian Navarro oldu. Navarro, dizide eşcinsel bir karakter olan Tony Padilla'ya hayat veriyordu. Navarro'nun söylediklerine göre Disney onunla iletişime geçti ve seçmelere dahil olması için bir çekim yapmak istedi. Navarro, Twitter üzerinden şu sözleri sarf etti: "Diğer tweet'e ne olduğunu bilmiyorum. Ama Disney desteğinizi gördü ve ekibimi aradı. Ne yapabileceğimi görmek istiyorlar. Kayıtlar gönderildi. Dilekler tutuldu. Hadi tarihi değiştirelim."

    The Little Mermaid'de ortaya çıkan bir diğer dedikodu ise Ariel'in babası olarak Javier Bardem'i ve Ursula rolüyle Melissa McCarthy'yi görebilecek olmamızdı. Ancak bu konuda henüz bir bilgi paylaşılmadı. Ariel rolünde göreceğimiz oyuncu olan Halle Bailey ise siyahi olması nedeniyle büyük bir tartışmaya neden olmuştu. Filmin oyuncu kadrosunda Bailey'nin yanı sıra Room, Wonder, Before I Wake, Predator, Good Boys gibi yapımların yükselen minik yıldızı Jacob Tremblay ile Crazy Rich Asians, Ocean's Eight, The Farewell gibi yapımlardaki performanslarıyla tanıdığımız ve Jumanji: The Next Level'da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Awkwafina  bulunuyor. Tremblay filmde Ariel'in en yakın dostu Flounder'ı seslendirecekken, Awkwafina'nın martı Scuttle'ı seslendirmesi beklenenler arasında yer alıyor. 

    The Little Mermaid'in izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top