Hesabım
    Donnie Darko'nun Yönetmeni Rod Serling Biyografisi Çekecek!

    Richard Kelly, yeni bir proje için hazırlanıyor.

    Klasikleşmiş fantastik film Donnie Darko'nun yönetmenliğini üstlenen Richard Kelly, yeni bir proje için harekete geçti. Yönetmen, son zamanların popüler film türü olan biyografiye geçiş yapacak. Biyografisi çekilen isim ise Twilight Zone'un efsanevi yaratıcısı Rod Serling olacak.

    Donnie Darko'nun yanı sıra The Box, Southland Tales, Domino gibi yapımlara imzasını atan richard Kelly, Rod Serling biyografik filmi için çalışmalara başladı. Rod Serling, bir dönemin en önemli yapımlarından olan Twilight Zone'un yaratıcısı olarak tanınıyordu. Ayrıca Serling'in ilgi çekici bir yaşamı olduğu belirtiliyor. Okul hayatında gazeteci olan Serling, mezuniyetinin ardından ordu için paraşütçü asker olarak eğitilmişti. Yahudi bir aileden geldiği için Nazilere karşı savaşmayı umut ediyordu. Bunun için fazlasıyla ölümle karşı karşıya kaldığı Filipinler'e asker olarak gönderildi. Orada iki madalyayla ödüllendirilen Serling, savaştan döndükten sonra eğitimine devam etti. Okulda senaryo yazmaya ve radyo programı yapmaya başlayan Serling, orada herkes tarafından ordu geçmişi nedeniyle tehlikeli biri olarak görüldü. Radyonun ardından televizyona geçiş yapan Serling, kendi programını yaratmak istemişti. Bunun üzerine Twilight Zone ortaya çıktı. CBS'te yayınlanan dizi, her bölümü farklı korku yapımlarından oluşuyordu. Serling, 1970 yılında yaşamını yitirdi.

    Rod Serling'in yaratıcısı olduğu Twilight Zone, geçtiğimiz aylarda yeniden uyarlanmıştı. Jordan Peele'nin imzasının bulunduğu dizi, pek beğenilemedi ve eskisinin yerini tutmadı. Richard Kellyi uzun süredir sinema sektöründe yer almıyordu. Bu durumda nasıl bir biyografik film ortaya çıkaracağı tahmin edilemiyor. Ayrıca filmin başrolünde yer alacak olan isim konusunda da herhangi bir ipucu verilmedi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top