Hesabım
    Netflix Filmi "The White Tiger"ın Başrolünde Priyanka Chopra Yer Alacak!

    Priyanka Chopra, yeni bir projede yer alıyor.

    Aravind Adiga'nın yazarı olduğu "The White Tiger", ekrana uyarlanıyor. Bir Netflix filmi olarak karşımıza çıkacak olan hikayenin başrolünü ise son zamanlarda magazin gündemini kaplayan isim, Priyanka Chopra üstlenecek. The White Tiger'ın yönetmen koltuğunda Ramin Bahrani oturacak.

    Man Booker kitap ödülüne layık görülen The White Tiger, ekrana uyarlanıyor. Netflix'te yayınlanacak olan filmin başrolünde Baywatch, Mary Kom, Barfi, Bajirao Mastani, Quantico gibi yapımların yıldızı olan ve Hollywood'a geçiş yapan güzel oyuncu Priyanka Chopra yer alacak. Chopra'ya filmde eşlik edecek olan oyuncu ise Shahid, Newton, Queen, Bose: Dead/Alive gibi yapımlarda karşımıza çıkan Rajkummar Rao olacak. The White Tiger'ın  yönetmenliğini üstlenen Ramin Bahrani'yi Golden Globe adayı 99 Homes, HBO kanalı için televizyon uyarlaması Fahrenheit 451 gibi yapımlarla tanıyoruz. Filmin konusu tam olarak açıklanmasa da, kitabın konusu şöyleydi: Balram Halwai, kişiliği karmakarışık bir adamdır. Hem bir hizmetkar, hem felsefeci, hem girişimci, hem de bir katil... Balram, yalnızca bir loş ışık eşliğinde yedi gece boyunca bizlere hayatta nasıl başarılı olacağını anlatır. Hindistan'ın varoş bölgelerinden birinde büyüyen Balram, bölgenin en zengin adamlarından biri tarafından işe alınır. Balram bunun ardından büyük bir değişim yaşayacaktır.

    The White Tiger'ın yapımcılığını Mukul Deora ve Priyanka Chopra üstleniyor. Filmin ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor. Chopra'nın gelecek projeleri arasında The Sky Is Pink, We Can Be Heroes, Gangubai, Gustakhiyan, Cowboy Ninja Viking gibi yapımlar bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top