Hesabım
    "Tomb Raider" Devam Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Tomb Raider için vizyon tarihi belirlendi.

    Alicia Vikander'ın yeni nesil Lara Croft olarak karşımıza çıktığı "Tomb Raider"ın devam filmi için vizyon tarihi belirlendi. Resmi olarak yapılan duyuruya göre Ben Wheatley yönetmenliğinde olması planlanan Tomb Raider 2, 2021 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşacak.

    Ex Machina, The Danish Girl, Kod Adı: Uncle, Seventh Son gibi yapımların yıldız oyuncusu Alicia Vikander'ı, bir kez daha Lara Croft olarak izleyeceğiz. İzleyiciler ve eleştirmenler tarafından çok iyi eleştiriler alamayan, ancak gişede 274 milyon dolar hasılat elde eden Tomb Raider'ın ikinci filminin ne zaman geleceği resmileştirildi. Duyurulanlara göre, Tomb Raider 2, 19 Mart 2021 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak. Tomb Raider'ın yönetmen koltuğuna ilk filmde yer alan Roar Uthaug oturmuştu. Ancak yönetmen ile Tomb Raider 2 için anlaşma sağlanmadı. Onun boşalan koltuğunu Kill List, High-Rise, Down Terrace, Free Fire gibi yapımlardan tanıdığımız Ben Wheatley alacak.

    Tomb Raider'ın ilk filminin konusu ise şöyleydi: Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiş ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadır. Ancak ortaya çıkan yeni bir antik eser sonucu babasının kayboluşunu araştırmaya başlar ve son gittiği yeri ziyaret eder: Japonya kıyılarında bir yerde bulunan gizemli bir adadaki bir mezar. Birdenbire Lara kendini yalnızca keskin zekası, dirayeti ve inatçı ruhuyla silahlanmış bir halde, dezavantajlı bir durumda olduğu bir maceranın içinde bulur. Lara, bilinmeyene doğru yolculuk ederken, kendi sınırlarının ötesine geçmeyi de öğrenmelidir...

    Tomb Raider, orijinalinde bir bilgisayar oyunu. İlk oyun 1996 yılında piyasaya sunulurken, son oyun ise 2018 yılında karşımıza çıktı. Playstation ve bilgisayar üzerinden oynanabilen oyun serisi, filmlerde olduğu gibi Lord Henshingly Croft'un kızı Lara Croft'un maceralarını konu ediniyordu. Lara, okulunu henüz bitiren 21 yaşındaki bir genç kızdı. Bir kayak tatilinin ardından uçakları düşmüş ve Lara, Himalayalar'ın tepesinde mahsur kalmıştı. Hayatta kalan tek kişi olan Lara, nasıl hayatta kalması gerektiğini en zor yoldan öğrenmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top