Hesabım
    "Birds of Prey" Fragmanı, Yalnızca Sinemalarda Gösterilecek!

    Birds of Prey ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı.

    Başrolünde Margot Robbie'nin yer aldığı kadın anti-kahraman filmi "Birds of Prey" ile ilgili yeni bir bilgi doğrulandı. Variety'nin haberine göre, filmin fragmanı yarından itibaren yayınlanmaya başlanacak. Ancak yalnızca sinemalarda gösterime sunulacak, internette yer almayacak.

    Cathy Yan'in yönetmen koltuğuna oturduğu DC Sinematik Evreni filmi "Birds of Prey" ile ilgili bir bilgi sızdırıldı. Söylenenlere göre filmin fragmanı yarından itibaren It: Chapter 2 filminden hemen önce yayınlanmaya başlanacak. Ancak sıkı önlemler alınacak ve fragman internete sızdırılmayacak. Suicide Squad spin-off filmi olarak bilinen Birds of Prey'in internette sızdırılan bir fragmanı bulunuyor. Fragmanda tarif edildiği üzere Harley Quinn sahneye çıkıp balyozunu sallamadan önce kırmızı balonlar uçuşuyor ve Quinn şu sözleri sarf ediyor: "Palyaçolardan artık korkmuyorum." Bu sırada The Yeah Yeah Yeah grubunun 'Heads Will Roll' parçası çalıyor, ardından Black Canary, Huntress, Renee Montoya güçlerini birleştirip düşmanlara karşı savaş veriyor.

    Birds of Prey'de kadın kahramanlardan Huntress, Black Canary gibi önemli isimler bir araya geliyor ve Black Mask isimli kötüye karşı mücadele ediyorlar. Kahramanlarımızın Cassandra Cain'i Black Mask ve Mr. Zsasz'a karşı koruması gerekiyor. Black Mask karakteri yani Roman Sionis, Gotham City'nin azılı suç lideridir. Yüzüne taktığı siyah maske, annesinin tabutundan oyulmadır. Yüzü yanmış olan Black Mask, maskeyi sürekli olarak taktığı için gerçek yüzü hiçbir zaman görülmemektedir. Ölümü Catwoman'ın ellerinden olur. Catwoman, Black Mask'i yüzünden vurur.

    Warner Bros bünyesindeki Birds of Prey'in 40 saniyelik teaser fragmanı, It:Chapter 2 filminin gösterimlerinden önce yurt dışında izleyicilere sunulacak. Aynı strateji Christopher Nolan'ın Tenet filmi için de izlenmişti. Tenet'in teaser'ını yalnızca Hobbs & Shaw izlemeye gidenler görebilmişti. DC Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmi Birds of Prey'in oyuncu kadrosunda  Margot RobbieMary Elizabeth WinsteadJurnee Smollett-Bell, Ewan McGregor, Chris MessinaSteven Williams gibi isimler bulunuyor.

    Birds of Prey'in ülkemizdeki izleyicileriyle 6 Şubat 2020 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top