Hesabım
    Aşk Tesadüfleri Sever 2'nin Çekimleri Bitti

    Şimdi Parti Zamanı!

    İlk filmden sonra geçen dokuz yılın ardından, aşk tekrar tesadüfleri sevecek. Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak’ın birlikte üstlendiği, başrollerini Nesrin Cavadzade, Yiğit KirazcıElif Doğan ve Aytaç Şaşmaz’ın paylaştığı  “Aşk Tesadüfleri Sever 2” Ankara ve İstanbul'da gerçekleşen çekimlerin bitişini bir parityle kutladı. Oyuncuların yanı sıra tüm film ekibinin de hazır bulunduğu, Beykoz Kundura’da düzenlenen set sonu partisine biz de Beyazperde olarak katıldık.

    Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan “Aşk Tesadüfleri Sever 2”, geçmişin aşklarını günümüz ilişkileriyle karşılaştırırken, seyircisini 1960’lardan günümüze uzanan romantik bir yolculuğa çıkaracak.Hikâyesi ilk filmde olduğu gibi İpek Sorak’a ait olan “Aşk Tesadüfleri Sever 2”nin senaryosu yine Nuran Evren Şit’in imzasını taşıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Ömer Faruk Sorak ile İpek Sorak birlikte oturuyor. Beş yıla yayılan uzun bir hazırlık aşamasının ardından çekimleri gerçekleştirilen film, Hüzzam Film ve Böcek Film ortaklığında hayata geçiriliyor.

    Başrollerin yanı sıra; Zuhal Olcay, Uğur Polat, Levent Can, Erkan Can, Türkü Turan, Hülya Gülşen Irmak, Eli Mango gibi isimlerin de yer aldığı “Aşk Tesadüfleri Sever 2”, Ocak 2020’de vizyondaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top