Hesabım
    Roland Emmerich'in Yeni Filmi "Midway"den Özel Kareler!

    Midway'den yeni detaylar geldi.

    Usta yönetmen Roland Emmerich'in yeni filmi "Midway"den özel kareler paylaşıldı. Ed Skrein ve Luke Evans'ın yer aldığı kareler, Empire Magazine'in yeni sayısına özel olarak yayınlandı. Söylenenlere göre Midway, tahmin edilenin tersine II. Dünya Savaşı hakkında en sevilen filmlerden biri olan Pearl Harbor ile benzer olmayacak.

    Midway, açıklandığı üzere II. Dünya Savaşı sırasında deniz üzerinde yapılan mücadeleyi konu edinecek. Roland Emmerich, filminin Pearl Harbor'dan daha iyi olmasını istediğini belirtti. Midway Muharebesi'ni hikayesinin odağına alan film, 1942 yılında Pearl Harbor'dan 6 ay sonra gerçekleşen ve 4 gün süren çatışmayı anlatıyor. Hawai'deki Midway Adaları'nda geçen çatışmada Dick Best, Wade McClusky, Chester Nimitz, Edwin Layton gibi önemli tarihi karakterlerin yaşadıklarına tanık olacağız. Filmde Ed Skrein, bir Japon uçak gemisini batıran bombacı Dick Best'e hayat verecek. Söylendiği üzere usta yönetmen Emmerich, araştırma için Pearl Harbor'ı ziyaret etti. O bölgenin şimdiki generali, yönetmenin açıklamalarına göre daha önce yapılan savaş filmlerini beğenmemiş. Emmerich bu konuyu şu sözlerle açıklıyor: "Bana saldırdı ve 'Bu bir diğer aptal Hollywood filmi mi? İzin ve bir şey söyleyeyim. Bu konu hakkında kimsenin konuşmadığı bir adam var. Bu odada kim Dick Best'i tanıyor?' dedi. Elimi kaldırdım ve dedim ki 'Filmimin tamamı bu adamla ilgili.'"

    Kurtuluş Günü”, “Yarından Sonra”, “2012”, “Beyaz Saray Düştü” gibi yapımların yönetmen koltuğuna geçen usta isim Roland Emmerich'in yönetmenliğini üstlendiği savaş filmi "Midway"in senaryosunda Colony dizisinin senaryosuyla tanıdığımız Wes Tooke'nin imzası bulunuyor. Midway'in oyuncu kadrosunda Ed Skrein ve Luke Evans'ın yanı sıra Patrick Wilson, Woody Harrelson, Mandy Moore, Alexander Ludwig, Aaron Eckhart, Darren CrissNick Jonas gibi önemli isimler yer alıyor.

    II. Dünya Savaşı için bir dönüm noktası olarak kabul edilen Midway Muharebesi'ni kondu edinen Midway, yurt dışındaki izleyicileriyle 8 Kasım'da buluşacak. Ülkemizde BG Film tarafından hakları satın alınmasına rağmen vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top