Hesabım
    Sterling K. Brown Başrollü "Waves"den Fragman!

    Waves fragmanı duygu seline sürüklüyor.

    Başarılı yönetmen Trey Edward Shults'un yönetmen koltuğuna oturduğu dram filmi Waves'in ilk fragmanı resmi olarak paylaşıldı. Oyuncu kadrosunda Sterling K. Brown'ın da yer aldığı film, genç bir çiftin büyümesini ve aşık olmasını konu ediniyor.

    Waves'in hikayesi Güney Florida'da geçiyor. Orada yaşayan Afrikalı-Amerikalı bir ailenin duygusal geçişlerine tanıklık etmemize neden olan film, hayat hakkında birçok deneyimi sunuyor ve sevginin anlamını çözmemizi istiyor. This Is Us'ın ödüllü oyuncusu Sterling K. Brown, filmde otoriter bir babayı canlandırıyor. Anneye ise Tony ödüllü Renee Elise Goldsberry hayat veriyor. Ailenin çocukları rolünde Taylor Russell'ı ve Kelvin Harrison Jr.'ı izleyeceğiz. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda son zamanların yıldızı parlayan oyuncusu Lucas Hedges, Neal HuffClifton Collins Jr. ve “Euphoria”nın beğenilen oyuncusu Alex Demie yer alıyor.

    Genellikle düşük bütçeli, ancak kaliteli filmlere yer veren A24 bünyesindeki Waves, Telluride Film Festivali'nin resmi seçkisinde yer aldı. Seçkide ona eşlik eden filmler arasında Scarlett Johansson ve Adam Driver'lı Marriage Story, Cannes ödüllü Oscar aday adayı Parasite gibi yapımlar bulunuyor. Yönetmen Trey Edward Shultz, daha önce It Comes At Night gibi başarılı filmlerin yönetmen koltuğuna oturmuştu. Şimdi ise üçüncü uzun metraj filmine imza atıyor. A24 stüdyosu, son zamanlarda vizyona girenMidsommar ve eleştirmenler tarafından tam puan alan The LighthouseUncut Gems gibi yapımları geliştirmesiyle biliniyor.

    Waves, Önümüzdeki günlerde Toronto Film Festivali'nde gösterime sunulacak. 1 Kasım tarihinde ise yurt dışındaki izleyicileriyle sinemalarda buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top