Hesabım
    Tom Felton, "A Babysitter’s Guide to Monster Hunting"in Kadrosunda!

    A Babysitter’s Guide to Monster Hunting'in kadrosuna yıldız bir isim eklendi.

    Netflix, "A Babysitter's Guide To Monsters" kitap serisini ekrana aktaracağını daha önce resmi olarak duyurmuştu. Şimdi ise filmin kadrosuna önemli bir isim eklendi. Bu isim, Harry Potter serisinin yıldız oyuncusu Tom Felton oldu.

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Harry Potter serisi, Rise of the Planet of the Apes, The Flash gibi yapımların yıldız oyuncusu olan Tom Felton, A Babysitter's Guide To Monsters kadrosuna katıldı. Netflix bünyesinde geliştirilen projenin birkaç filmden oluşması bekleniyor. Joe Ballarini'nin yazarı olduğu serinin ikinci kitabının adı Beasts & Geeks, üçüncü kitabının adı ise Mission to Monster Island olarak biliniyor.

    A Babysitter's Guide To Monsters serisinin konusu ise şöyle: Kelly Ferguson ortaokula giden bir öğrencidir. Cadılar Bayramı için kendine göre bir parti planı yapmıştır. Ancak planlarını uygulayamaz ve bebek bakıcılığı yapmak zorunda kalır. Yaşayabileceği en kötü şeyin sosyal yaşamının ölmesi olduğunu düşünürken başına çok daha korkunç şeyler gelecektir. Boogeyman olarak bilinen karabasanın köleleri bebeği kaçırmaya çalışır. Kelly bu durumda hayattan bir ders alacaktır: Netflix filmleri izlemekten ve bedava yemek yemekten daha önemli şeyler vardır. Örneğin canavarlarla savaşmak! Şimdi ise onlarla savaşmak için eski bir el kitabına ve dövüşçülerden oluşan kadim bebek bakıcıları topluluğuna ihtiyacı vardır. Bebek Jacob'ın kabusları gerçeğe dönüşmeden önce Kelly'nin karabasanı yok etmesi gerekmektedir. Canavarların Kelly'nin okuluna doğru saldırma kararı almasının ardından, ya bebek bakıcımızın dünyayı kurtarmak için kendini kanıtlayacak ya da arkadaşlarının önünde rezil olacaktır...

    Serinin ilk filminin oyuncu kadrosunda Tom Felton'ın yanı sıra Oona Laurence, Alessia Scalzotto, Tamara Smart, Ian Ho gibi genç isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Freddy's Dead, Tank Girl, Sherlock, Terminal City, The Flash, Supergirl gibi yapımların yönetmenliğini yapan Rachel Talalay üstleniyor. A Babysitter's Guide To Monster Hunting'in senaryosunu, kitapların yazarı olan Joe Ballarini uyarlayacak. Ancak filmin ne zaman Netflix'teki izleyicileriyle buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top