Hesabım
    Dylan Farrow, Scarlett Johansson'ın Woody Allen'ı Savunması Hakkında Konuştu!

    Dylan Farrow, Scarlett Johansson'a karşılık verdi.

    Mia Farrow ve Woody Allen'ın kızı olan Dylan Farrow, Scarlett Johansson'ın geçtiğimiz gün yaptığı açıklamaya karşılık verdi. Başarılı oyuncu Scarlett Johansson, açıklamasında istismar suçlamalarına karşı Woody Allen'ın suçsuz olduğunu düşündüğünü ifade etmişti. Şimdi ise Farrow, bu sözlere yanıt verdi.

    Oyuncu Mia Farrow ve tartışmalı yönetmen Woody Allen'ın kızı olan Dylan Farrow'a Allen'ın 1990'lı yıllarda, istismarda bulunduğu ortaya çıkmıştı. Ayrıca geçtiğimiz Aralık ayında Me Too hareketi ile birlikte Allen'ın model Babi Christina Engelhardt'ı 16 yaşından beri istismar ettiği de ortaya çıkmıştı. Tüm bunların üzerine yönetmenin çektiği son film olan ve 68 milyon dolarlık "A Rainy Day In New York" anlaşması Amazon tarafından iptal edilmiş, Allen zarar edip Amazon'a dava açmıştı. Filmde rol alan oyuncular suçlamalar ortaya çıktığı zaman, filmden aldıkları paraları tecavüz ve istismara karşı olan organizasyonlara bağışlamışlardı. Woody Allen ile Match Point, Scoop ve Vicky Christina Barcelona filmlerinde birlikte çalışan Scarlett Johansson, geçtiğimiz günlerde bir röportaja konuk olmuştu. Röportaj konusu Venedik ve Toronto'nun gündeminde yer alan Marriage Story'ydi. Ancak gelen bir soru da Woody Allen'a dair oldu. Gazeteci, Scarlett Johansson'ın Allen'a karşı ne düşündüğünü sorduğunda oyuncu, Woody Allen'ı sevdiğini ve ne zaman isterse yeniden onunla çalışabileceğini ifade etmişti.

    Woody Allen'ın istismarına maruz kalan Dylan Farrow, Johansson'ın sözlerine şu şekilde yanıt verdi: "Geçtiğimiz iki yıldan eğer bir şey öğrendiysek o da senin 'masumiyetlerini koruyan' erkek avcılara sorgusuz inanıyor olmandır. Scarlett'ın savunduğu konuyu anlaması için daha çok yol katetmesi gerek."

    Woody Allen henüz bu tartışma hakkında konuşmadı. Ancak mikrofonlar yönetmene her an çevrilebilir gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top