Hesabım
    "Cursed Child" Film mi Oluyor?

    J.K. Rowling, sosyal medya paylaşımıyla akılları karıştırdı.

    Harry Potter serisinin yıllar sonra yazılan tiyatro oyunu kitabı "Cursed Child" filmleştirme aşamasında olabilir. Bunun ipucunu veren kişi ise Harry Potter kitaplarının yazarı J.K. Rowling oldu. Rowling sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı ve paylaşımı olay yarattı.

    Cursed Child, 2016 yılında bir tiyatro kitabı olarak piyasaya sunulmuştu. Oyun, Harry Potter serisinden 19 yıl sonrasına götürüyor ve başkahramanlarımız Harry ve Ginny'nin, Ron ve Hermione'nin, Draco ve Astoria'nın çocuklarını konu ediniyordu. J.K. Rowling bu kitabı Jack Thorne ve John Tiffany ile birlikte yazmış ve resmi olarak Harry Potter evrenine dahil edildiğini açıklamıştı. Ancak kitap, hayranlar tarafından çok da beğenilmedi. Çünkü karakterler gerçek kişiliklerini yansıtlamayacak işlere kalkışıyordu. Her ne kadar saatlerce süren ve Londra'da sergilenen tiyatro oyununun biletleri hızlıca tükense de, J.K. Rowling'in yaptığı şey hayranların hoşuna gitmemişti. Şimdi ise Rowling, bir paylaşım yaparak Cursed Child'ın filmleştirilebileceği hakkıda ipucu verdi. Paylaşımda "Bazen karanlık beklenmedik bir yerden gelir." repliğine ve "Harry Potter" ile "Cursed Child" hashtaglerine yer verdi. Paylaşımda bulunan tasarım ise ölüm yiyen dövmesinin evrilmiş haliydi. Bu paylaşım, Rowling'in altı aydır yaptığı ilk paylaşım oldu. Bu durumda gerçekten önemli bir durumla karşı karşıya olabileceğimi akıllara getirdi. Warner Bros'un kitabı filmleştirme konusunda özel bir ilgisinin olduğu biliniyor. Ancak diğer yandan Pottermore'un orijinal sayfasından tamamen farklı yönde bir açıklama yapıldı.

    Son olarak Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2 ile Harry Potter serisine 2011 yılında veda etmiştik. Seri, 2001 yılında çocuklara hitap ederek başlamış, ancak gittikçe yetişkin serisine doğru evrilmişti ve zengin evreniyle izleyicilerini büyülemişti. Bunun ardından Fantastic Beast serisi hayata geçirildi. Ancak yine Harry Potter evrenine aitmiş gibi görünmediği için filmler çoğu hayran tarafından tatmin edici bulunmamıştı. Warner Bros, Fantastic Beasts serisinin üçüncü filmini bekletme aşamasında bulunuyor. Ancak serinin beş filmden oluşacağı bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top