Hesabım
    Brad Pitt, "Once Upon A Time In Hollywood"un Diziye Dönüşebileceğinden Bahsetti

    Brad Pitt, Tarantino hakkındaki bir dedikodunun doğruluğuna onay verdi.

    Margot RobbieLeonardo DiCaprio ve Brad Pitt'in başrolünde yer aldığı "Once Upon A Time In Hollywood" hakkında yeni bir detay ortaya çıktı. Brad Pitt'in verdiği onaya göre, film Netflix için mini seriye dönüştürülebilirdi.

    Yurt dışındaki eleştirmenler tarafından tam puan alan ve Cannes Film Festivali'nden ödül alamasa da festivale damgasını vuran Once Upon A Time In Hollywood ile ilgili yeni bir bilgi yayınlandı. Ağustos ayının başında yayılan bir dedikoduya göre, Quentin Tarantino filme ekstra sahneler koyarak ve yeniden kurgulayarak bir mini dizi yaratabilirdi. Bu mini dizinin yayınlanacağı platform ise Netflix olacaktı. Brad Pitt'in yaptığı açıklamaya göre bu yalnızca bir dedikodudan ibaret değil. Quentin Tarantino, Netflix ile bunun için görüşmeler yapmıştı. Pitt şu sözleri sarf etti: "Evet, bunun hakkında görüşmeler yaptı. Bu çok heyecan verici bir fikir." Ancak Pitt, bunun gerçekleşeceğine dair bir haber henüz almamış. Pitt sözlerine şu şekilde devam etti: "Karakterler ile hikaye üzerinde çok daha fazla zaman harcayabileceğiniz ve filmlerde her zaman göremeyeceğiniz açıları keşfedebileceğiniz dizilere bakıyorum. Kurgu odasında filmlere dair çok şey yok oluyor. Çünkü filme uymuyorlar."

    Ayrıca Tarantino'nun The Hateful Eight filmi de Netflix üzerinden dizi olarak yayınlanmıştı. Yurt dışında filmin dizi versiyonu çok popüler olmakla birlikte Tarantino'nun bunu Once Upon A Time In Hollywood üzerinde uygulayabileceği fikrine sıcak bakılıyor.

    Brad Pitt şimdilerde rol aldığı bilim kurgu filmi Ad Astra'nın tanıtımları ile ilgileniyor. Film, Venedik Film Festivali'nde prömiyerini yaptı. Önümüzdeki günlerde Toronto Film Festivali'nde yoluna devam edecek. Ülkemizde ise 20 Eylül tarihinde gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top