Hesabım
    Cadı Avı Temalı "The Reckoning"ten İlk Kare Geldi

    Korku filmi "The Reckoning"ten ilk kare yayınlandı.

    Cadı avı temalı yeni korku filmi The Reckoning'ten ilk kare yayınlandı. Yeni nesil Hellboy'un yanı sıra Cehenneme Bir AdımDoomsday filmlerinde de yönetmen koltuğuna oturan Neil Marshall'ın yönetmenliğini üstlendiği korku filminin başrolünde ise Hollywood'un taze keşiflerinden biri olan güzel oyuncu Charlotte Kirk yer alıyor.

    Highland Film Group

    "The Reckoning" kadın karakter odaklı bir korku filmi olacak. İngiltere'deki cadı avları ve büyük veba salgınının etrafında kurulan hikaye, 1665 yılında geçecek. Film genç bir dul olan Evelyn Haverstock karakterine odaklanacak. Kocası Joseph'in yakın zamandaki intiharının acısını atlatmaya çalışan genç dul kadının başı, kendisine ilgi gösteren ev sahibinin ilgisini geri çevirince daha da büyük derde girecek. Evelyn'e sahip olamadığı için sinirlenen ev sahibi, onu cadılık yapmakla suçlayacak.

    Korku türündeki filmin senaryosunu yönetmen Marshall, Edward Evers-Swindell ve aynı zamanda filmde idari yapımcı olarak da görev alan başrol Charlotte Kirk kaleme alıyor. 

    Kirk, eski Warner Bros CEO'su Kevin Tsujihara'yı içine alan ve yöneticinin şirketten ayrılığına yol açan bir skandalın merkezinde yer alan oyuncuydu. Sızan mesajlaşmalarından ortaya çıktığı üzere Tsujihara, Kirk'le bir ilişki yaşadıktan sonra onun seçmeler ve film rolleri almasında ona yardım etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top