Hesabım
    Keanu Reeves'li "Bill & Ted Face The Music" Kamera Arkasından Görüntüler!

    Bill & Ted Face The Music'in senaristi Ed Solomon, kamera arkasından görüntüler paylaştı.

    Yıllar sonra üçüncü film olan "Bill & Ted Face The Music" ile beyaz perdede bir kez daha yer alacak olan Bill ve Ted ikilisinin maceralarını konu edinen devam halkasının çekimleri hızla sürdürülüyor. Bill & Ted Face The Music'in senarist koltuğuna geçen Ed Solomon, sosyal medya üzerinden filmin kamera arkasından görüntüler paylaştı.

    Men In BlackNow You See Me ve Now You See Me 2Charlie's Angels gibi bir zamanların önemli yapımlarının senaryosunda imzası bulunan Ed Solomon, Bill & Ted Face The Music filminin senaryosunu da kaleme aldı. Başarılı isim, filmin çekimleri sürdürülürken kamera arkasından bir görsel paylaştı. Paylaşımında hem Bill & Ted's Bogus Journey filminde hem de Bill & Ted Face The Music filminde Ölüm karakterine hayat veren William Sadler'ın iki filmden görüntüsüne yer verildi. Ölüm'ü Bogus Journey'de Twister oynarken, Face The Music'te ise yemek kuyruğu beklerken görüyoruz...

    Bill & Ted Face The Music filminden daha önce de Keanu Reeves'li kamera arkası görüntülerine yer verilmişti. Reeves'in imajındaki değişiklik, görenlerin şok geçirmesine neden olmuştu. Filmin konusunun ise şöyle olması planlanıyor: California, San Dimas'lı rock müzisyenleri Bill ve Ted'i gelecekten gelen biri ziyaret edecektir. Orta yaş krizinde olan bu ikiliyi ziyaret eden kişinin söylediklerine göre Bill ve Ted'in hayatını kurtaracak olan ve evrene bir ahenk getirecek olan tek şey yapacakları şarkılarıdır. Bu süreçte ailelerinden, eski dostlarından ve birkaç efsanevi müzisyenden yardım almaları gerekecektir.

    Bill & Ted Face The Music'in başrolünü şimdilerde Matrix serisindeki Neo karakterine yeniden hayat verecek olmasıyla heyecan yaratan Keanu Reeves ve belgesel film projeleriyle tanıdığımız Alex Winter paylaşıyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Gotham'ın başarılı oyuncusu Anthony Carrigan, Grim Reaper / Death olarak izlediğimiz ve Man on a LedgeFreeheldAgents of ShieldPowerEsaretin BedeliIron Man 3Die Hard 2 gibi yapımlardan tanıdığımız William Sadler; Bill'in kızı Thea Preston olarak karşımıza çıkacak olan Samara Weaving; Ted'in kızı olarak karşımıza çıkacak olan Brigette Lundy Paine ve müzisyen kimliğiyle tanıdığımız Kid Cudi yer alıyor.  Bill & Ted Face The Music'in yönetmen koltuğunda Dean Parisot otururken, senaryosu Ed Solomon'ın yanı sıra Chris Matheson tarafından kaleme alındı.

    Bill & Ted Face The Music filminin yurt dışında 21 Ağustos 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor, ancak ülkemizdeki izleyicilerinin karşısına çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top