Hesabım
    Merakla Beklenen "Karakomik Filmler"den Çifte Fragman!

    Karakomik Filmler 2 Arada ve Kaçamak'tan fragman paylaşıldı!

    Önümüzdeki ay içerisinde gösterime sunulacak olan "Karakomik Filmler"den iki fragman paylaşıldı. Cem Yılmaz'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği yıldız kadrolu Karakomik Filmler'in henüz tam olarak açıklanmadı. Ancak daha önce açıklandığına göre aynı seansta iki film birden izlenecek.

    Karakomik Filmler'in fragmanı sosyal medyadaki yerini aldı. Karakomik Filmler 2 Arada ve Kaçamak filmlerini aynı anda izleyeceğimiz yapım, yalnızca bir reklam arasıyla filmlerin arasına mesafe koyacak. Öncelikle 2 Arada filmini izleyeceğimiz yapımın fragmanında gemide yaşayan bir adamın hikayesinin anlatıldığı görülüyor. Gemide yaşanan bir hırsızlık olayı sonucunda başkahramanın yaşadıklarının dramatik bir dille anlatıldığı 2 Arada'nın ardından Kaçamak filmine geçiş yapıyoruz. Fragmanın Kaçamak'a ait olan kısmında ise bilim kurguvari sahnelere tanık oluyoruz. İşlettikleri otelin yakınına uzay gemisinin iniş yapması sonucunda gemiyi keşfe çıkan bir grubun hikayesini izleyeceğiz gibi görünüyor.

    Karakomik Filmler'in oyuncu kadrosunda Zafer AlgözÖzkan Uğur, Ozan GüvenNecip MemiliNilperi ŞahinkayaCan Yılmaz gibi birçok isim bulunuyor. Karakomik Filmler 2 Arada ve Kaçamak, 18 Ekim tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top