Hesabım
    Will Smith'in, Bilim Kurgu Türündeki "Brilliance"ta Özel Güçleri Olacak!

    Akiva Goldsman, Will Smith ile Brilliance üzerinde çalışmalara başladı.

    Son olarak Ang Lee imzalı Gemini Man ile sinemaseverleri heyecanlandıran Will Smith, yeni bir bilim kurgu projesi için Akiva Goldsman ile çalışmalara başladı. Brilliance adındaki bilim kurgu kitabının beyaz perde uyarlamasının başrolünde yer alması için Will Smith uzun süre önce düşünülmeye başlanmıştı. Ancak Brilliance hayata geçirilememişti.

    Marcus Sakey'in yazarı olduğu bilim kurgu türündeki Brilliance serisi, sonunda beyaz perdeye uyarlanacak. Kitapların konusu ise şöyleydi: Wyoming'de yaşayan küçük bir kızın, insanların zihnindeki en karanlık düşünceleri öğrenebilmek gibi bir yeteneği vardır. Aynı zaman Chicago'da bir kadın görünmez olabilme yeteneğine sahiptir. New York'ta bir adam ise borsa ile ilgili gerçek dışı tahminler yaparak büyük paralar kazanıyordur. Bu insanlara "brilliants" adı verilir. 1980 yılından bugüne insanlığın %1'i bu şekilde doğmaktadır. Bir federal ajan olan Nick Cooper da onlardan biridir. Cooper'ın ise öyle bir yeteneği vardır ki, kolaylıkla teröristleri avlayabiliyordur. Sonuncu hedefi, dünya üzerindeki en tehlikeli insanlardan biridir. Çünkü amacı iç savaş çıkarmaktır ve bu güce de sahiptir. Cooper'ın onu yakalayabilmesi için tüm değerlerini bir kenara itmesi ve kendi türüne ihanet etmesi gerekmektedir.

    Brilliance serisinin diğer kitapları arasında A Better World ve Written In Fire bulunuyor. Akiva Goldsman'ın Brilliance'ı üçlemeye dönüştürüp dönüştürmeyeceği bilinmiyor. Goldsman'dan önce, proje için anlaşma yapılan kişi Julius Onah olmuştu. X-Men ile karşılaştırılan Brilliance'ta Will Smith'in Nick Cooper'a hayat vermesi planlanıyor. Akiva Goldsman ile Will Smith daha önce de birlikte çalışmıştı. Çalıştıkları yapımlar ise I Robot ve I am Legend olmuştu. Will Smith şimdilerde Ang Lee imzalı Gemini Man'in vizyona girmesini bekliyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Bad Boys For Life filminden bir fragman yayınlanmış ve yıllardır Miami'de görev yapan polisleri son kez bir arada göreceğimiz müjdelenmişti. Bunların yanı sıra Smith, Serena Williams'ın babası Richard Williams'ı canlandıracağı King Richard ve Netflix yapımı Bright'ın devam filmi Bright 2'da rol alacak.

    Brilliance'ın ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top