Hesabım
    Aaron Paul, "El Camino"dan Jesse Pinkman Görseli Paylaştı!

    Breaking Bad devam filmi El Camino'dan Jesse Pinkman görseli!

    Breaking Bad'den yıllar sonrasını konu edinecek olan El Camino ile ilgili Aaron Paul'den paylaşım geldi. Oyuncu, kendi karakteri olan ve filmde kayıp olduğunu bildiğimiz Jesse Pinkman'ın şimdilerde nasıl göründüğünü takipçileriyle paylaştı.

    Breaking Bad dizisinin son sezonunda Jesse Pinkman'ın bir kartel tarafından kaçırılarak zorla uyuşturucu yaptırıldığını izlemiştik. Bunun ardından devreye Walter girmiş ve son kez Pinkman'a yardım etmişti. El Camino adını alan filmin konusu ise kısaca şöyle açıklandı: Jesse, tutsaklıktan kurtulmasının ardından geleceğini kurabilmek için geçmişiyle yüzleşmek zorundadır? Dizinin sonunda Walter'ın ölüp ölmediği bilinmediği için El Camino'da flashback sahneleriyle mi, yoksa şimdiki haliyle mi yer alacağı bilinmiyor. Bu sırada Aaron Paul, arananlar listesinde birinci sırada olan Jesse Pinkman'ı sosyal medya hesabından "Merhaba eski arkadaşım" sözleriyle paylaştı.

    Netflix'te yayınlanacak olan El Camino, birçok konuya açıklık getirecek. Film, 11 Ekim tarihinde online olarak izleyicileriyle buluşacak. Filmin oyuncu kadrosu uzun süredir bir sır gibi saklanıyor ve saklanmaya devam ediyor. Saul Goodman olarak izlediğimiz ödüllü oyuncu Bob Odenkirk, bu konu hakkında şaşkınlığını gizleyemediğini açıklamıştı. El Camino'nun oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden yalnızca iki kişi belli gibi görünüyor. Bunlardan biri Aaron Paul olurken diğeri Skinny Pete olarak tanıdığımız Charles Baker oluyor.

    Breaking Bad dizisi tam 5 sezon sürmüş ve tüm dünyayı kasıp kavurmuştu.  2008-2013 yılları arasında ekranlarda seyircilerle buluşan ve kendine geniş bir hayran kitlesi edinen seri, 2 Golden Globe ödülünün, 6 kez de Emmy ödülünün sahibi olmuştu. AMC kanalında yayınlanan dizinin 58 Emmy adaylığı bulunuyordu.

    El Camino, izleyicileriyle Netflix platformu üzerinden 11 Ekim tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top