Hesabım
    Kristen Stewart ve Christian Bale Robert Pattinson Hakkında Konuştu!

    Stewart ve Bale, Robert Pattinson için ne kadar sevindiklerinden bahsetti.

    Başarılı oyuncu Robert Pattinson'a, eski sevgilisi ve Twilight'taki rol arkadaşı Kristen Stewart'tan ve eski Batman Christian Bale'den destek geldi. Hem Stewart hem de Bale, Pattinson'ın Matt Reeves imzalı The Batman'de başrol olacak olması hakkında duyduğu heyecanı dile getirdi.

    Şimdilerde Charlie's Angels, Seberg ve Underwater tanıtımlarıyla meşgul olan Kristen Stewart, Toronto Film Festivali'ne katıldı ve orada verdiği röportajda Robert Pattinson hakkında konuştu. Başarılı oyuncu öncelikle Twilight serisinde Edward Cullen karakterine hayat vermesiyle ve Batman rolüne seçilmesiyle ilgili şu sözleri sarf etti: "Dünya üzerinde o rolü oynayabilecek tek insanmış gibi hissettim (Edward Cullen). Onun için çok mutluyum. Bu delice. Batman rolünü aldığını duyduğumda bunun harika olduğunu düşündüm." Ayrıca oyuncu, Pattinson'ın rol için gerekli olan elmacık kemiklerine kesinlikle sahip olduğunu ifade etti...

    Stewart'ın yanı sıra Nolan'ın Batman üçlemesinde başrol olan usta oyuncu Christian Bale de Ford V. Ferrari dünya prömiyeri için katıldığı Toronto Film Festivali sırasında Robert Pattinson hakkında konuştu. Bale, Matt Reeves'in yönetmen ve senarist koltuğuna oturacağı The Batman filminin başrolüne Pattinson'ın getirilmesini onayladığını ifade etti: "İyi seçim. O ilginç biri." Matt Damon ise şu sözlerle sohbete katıldı: "Safdie Kardeşler'in filminde neleri başardığını gördün mü? Muhteşemdi." 

    Pattinson, kendine gelen yorumların o kadar da iyi olmadığını belirtmişti. Herkesin üzgün olduğunu ve ekibinin eğer ki bir şeyleri batırırsa diye panik içinde olduklarını ifade etmişti. Batman kostümünü giyebilmesi için 5 kişiye ihtiyacı olduğunu söyleyen oyuncu, bunun biraz aşağılayıcı olduğunu dile getirmişti. Son olarak The Lighthouse'da rol alan ve Cannes'da fazlasıyla beğeni toplayan Pattinson'ın, Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet'te başrol olması bekleniyor. Ayrıca oyuncunun diğer projeleri arasında The Devil At The Time ve The Stars At Noon yapımları bulunuyor.

    Matt Reeves yönetmenliğindeki The Batman'in ülkemizdeki izleyicileriyle 25 Haziran 2021 tarihinde sinemalarda buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top