Hesabım
    Travis Fimmel, Alexandra Daddario'lu "Die In A Gunfight" Kadrosuna Katıldı

    Die In A Gunfight'ın oyuncu kadrosun şekillenmeye devam ediyor.

    Vikings dizisinin yıldız oyuncusu Travis Fimmel, kariyerine Hollywood yapımlarıyla devam ediyor. Bir sonraki durağı ise Alexandra Daddario'nun başrolünde yer alacağı New York'u arka planına alacak olan aksiyon dram filmi "Die In A Gunfight" olacak.

    Shakespeare'in klasikleşmiş Romeo & Juliet eserine modern bir bakış açısı getirmeyi planlayan "Die In A Gunfight"ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Bu isim ise Vikings dizisiyle yıldızı parlayan vev ardından Warcraft, Lean on PeteFinding Steve McQueen gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Travis Fimmel oldu. Ancak Fimmel'in canlandıracağı karakter henüz açıklanmadı. Animals ve All Creatures Here Below filmleriyle başarısını kanıtlayan Collin Schiffli, Die In A Gunfight'ın yönetmenliğini üstleniyor. Filmin konusu ise şöyle: Ben ve Mary kendi hayatları içerisinde hapsolan iki gençtir. Birbirlerine olan tutkuları, bu sınırları aşmaları için yeterli nedeni verecektir. Ancak ailelerinin arasında bitmek bilmeyen bir düşmanlık vardır. Aşkları bu düşmanlığın engellerini aşmaya yetecek midir?

    Die In A Gunfight filminin orijinalinde Açlık Oyunları serisinin yıldız oyuncusu Josh Hutcherson, Ben rolünü üstlenecekti. Ona Mary rolüyle The Maze Runner'ın yıldızı Kaya Scodelario eşlik edecekti. Ancak projenin sürekli olarak ertelemeye maruz kalması ve oyuncuların programlarıyla uyuşamama nedeniyle anlaşma iptal edildi. Bu iki ismin yerini Luis Miguel: La Serie, Rock of Ages, Scream Queens gibi yapımlarda izlediğimiz ve Terminatör: Kara Kader'de karşımıza çıkacak olan Diego Boneta ile Percy Jackson serisi, Why Women Kill gibi yapımlarda rol alan güzel oyuncu Alexandra Daddario alacak. Daddario ve Boneta'nın yanı sıra Die In A Gunfight'ın oyuncu kadrosunda The Newsroom, X-Men: Apocalypse, The Rook, Predator gibi yapımların yıldız oyuncusu Olivia Munn ve The Comedian, Blind, The Yellow Birds yapımlarının beğenilen yüzü Renee Willett yer alıyor.

    Die In A Gunfight'ın ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top