Hesabım
    "Hareket Sekiz" Ekibi Yeni Operasyona Hazırlanıyor!

    Hareket Sekiz'den yeni fragman paylaşıldı.

    Yılın iddialı komedi filmlerinden biri olan ve başrolünü Ali Sunal, Onur Atilla ve Gürgen Öz gibi isimlerin paylaştığı "Hareket Sekiz"den yeni bir fragman paylaşıldı. Fragmanda, ekibin bor madenlerinin yurt dışına kaçırılmasını engelleme görevini üstlendiğine tanıklık ediyoruz. Hiçbir şey istedikleri gibi yolunda gitmeyen ekibin sonu, bu maceradan sonra bakalım nasıl olacak...

    Aslı Gibidir, Hep Yek, Polis Akademisi: Alaturka, Hayalet Dayı gibi yapımlarda imzası bulunan başarılı isim Ali Yorgancıoğlu yönetmenliğindeki Hareket Sekiz'in hikayesi ise şöyle:  Rus mafya liderinin peşinde düşen üç polis memurunun hikayesini konu ediyor. Bu zamana kadar tesadüfi başarılar elde eden polis memurları Bünyamin, Reşat ve Kazım’ın zorlu bir görevi vardır. Rus mafya lideri Zolka, büyük bir kaçakçılık peşindedir. Zolka, bor madenini, özel bir silahta kullanılması için Türkiye’den yurt dışına kaçırmayı planlamaktadır. Rus mafyasının alt etmekle görevlendirilen Bünyamin, Reşat ve Kazım, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulurlar. Başlarına geleceklerden habersiz büyük bir kargaşanın içine düşün üç polis, Rus mafyasını alt etmeyi başarabilecek midir?

    Türkiye sinemasının yeni sezonu açılışını yaparken, bu dönemin ilk filmlerinden biri de Hareket Sekiz oluyor. Polisiye film, eğlenceli konusuyla izleyicilerini sinemalara davet ediyor. Fragmanda da Emniyet Müdürü'nün söylediği gibi pek de başarılı olmayan üç polisin macerasını anlatan Hareket Sekiz'in oyuncu kadrosunda Rus mafya babası rolünü üstlenerek karşımıza çıkacak olan Gürgen Öz, kumar düşkünü polis Reşat rolünde Onur Atilla, sakar polis Bünyamin rolünde Ali Sunal, stajyer polisi Kazım'ı canlandıracak olan Sarp Bozkurt, stajyerin annesi rolünde Devrim Yakut, polis muhabirine hayat verecek olan Bihter Dinçel, Emniyet Müdürü rolünde Hakan Bilgin, Bünyamin'in karısını canlandıracak olan Hande Katipoğlu ve Aykut Taşkın gibi yerli televizyon ve sinemanın önemli isimleri bulunuyor.

    Senaryosunda Yanlış Anlama filminden tanıdığımız Ayberk Çınar'ın imzasının bulunduğu Hareket Sekiz'in izleyicileriyle 4 Ekim tarihinde sinemalarda buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top