Hesabım
    "Hello, Love, Goodbye" Filipinler'in Gelmiş Geçmiş En Çok İzlenen Filmi Oldu

    Hello, Love, Goodbye, ülkenin en büyük gişe hasılatı yapan filmi oldu.

    Filipinler'in en büyük yıldızları Kathryn Bernardo ile Alden Richards'ın başrolünü paylaştığı "Hello, Love, Goodbye" yaptığı gişeyle herkesi şaşırttı. Çünkü romantik dram filmi Filipinler'in sinema tarihinde en çok izlenen filmi oldu.

    İzleyicilerinden tam puan alan romantik dram türündeki "Hello, Love, Goodbye"ın konusu ise şöyle: Hello, Love, Goodbye, zamanını ailesine bakabilmek için çalışarak geçiren genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Güçlü bir kadın olan Joy, dünyanın en yoğun nüfuzlu ve lüks şehirlerinden birinde çalışır. Bir ailenin yanında yardımcı olarak çalışan Joy, buradan aldığı parayı ailesine göndererek onların geçimini sağlar. Genç kadının hayatı, bir barmen olan Ethan ile tanışması ile bambaşka bir hal alır. Joy'u gördüğü an etkilenen Ethan, genç kadın ile iletişim kurmaya çalışsa da bu onun için pek de kolay olmaz. Bir süre sonra yakılaşmaya balayan Ethan ve Joy, bu süreçte karşılarına çıkan zorlukların birlikte üstesinden gelmeye çalışır. "Hello, Love, Goodbye", 31 Temmuz tarihinde Filipinler'deki izleyicileriyle buluşmuştu. O günden itibaren tamı tamına 10 milyon kişi filmi izlemeye gitti. 17 milyon dolarlık gişe hasılatı elde eden filmin kazancının Filipin parası karşılığı 880 milyon oldu.

    Hello, Love, Goodbye'ın yönetmen koltuğuna Filipinlerde birçok başarılı romantik filme imza atan Cathy Garcia Molina oturdu. Senaryosunu ise Molina'nın yanı sıra Carmi Raymundo ve Ronalisa A. Co kaleme aldı. Garcia Molina filmi hakkında şu sözleri sarf etti: "Belki yalnızca spekülasyon yaratmış olurum ama, bence bu temanın zamanlamasıyla ilgiliydi. Film yalnızca bir aşk hikayesi değil. Ayrıca kendini ve aileni sevmekle de ilgili. Belki bu kombinasyon özellikle olumlu geri dönüşlerden sonra merak uyandırmıştır. Ayrıca kadının güç kazandığını görmek, filmdeki somut şeylerden biri. Bunun yanı sıra erkeklerin ne kadar çok sevebileceğini görmek filmi izlenilebilir kılan şeyler konumunda olabilir."

    Hello, Love, Goodbye ülkemizde vizyona girmeyecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top