Hesabım
    Margot Robbie'li "Tank Girl" Filminin Yönetmeni Miles Joris-Peyrafitte!

    Miles Joris-Peyrafitte'in "Tank Girl" filminin yönetmen koltuğuna oturacağı açıklandı.

    Margot Robbie'li Tank Girl uyarlaması yönetmenini buldu. Alan Martin ve Jamie Hawlett tarafından yaratılan çizgi roman kahramanı Tank Girl'ün beyaz perde uyarlamasında yönetmen koltuğuna Miles Joris-Peyrafitte oturacak. Söz konusu çizgi roman kahramanını ise, Will Smith ile başrolü paylaştığı Fokus filminin ardından Suicide Squad: Gerçek Kötülerİskoçya Kraliçesi Mary gibi filmlerde karşımıza çıkan ve 2017 yılında boy gösterdiği Ben, Tonya ile ilk Oscar adaylığını kazanan güzel oyuncu Margot Robbie canlandıracak.

    Robbie'nin kendi yapım şirketi LuckyChap Entertainment aracılığıyla yapımını üstleneceği film, çizgi roman hayranlarının gönüllerini fetheden karakteri beyaz perdeye taşıyacak. Şu noktada oldukça başlangıç aşamasında olan projenin henüz bir senaryosu bulunmuyor. Robbie'nin rolü resmi olarak üstlenmesi, senaryoyu okuduktan sonra beğenip beğenmemesine bağlı olacak. 

    Alan Martin konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Şimdi duyduğuma göre Margot Robbie'nin şirketi, yeni bir Tank Girl filmi yapmak için MGM'den hakları devraldı. Film birkaç ay geliştirme aşamasında olacak. Projeye ortak olan bu iki taraf da bize ulaşmadı. Tank Girl'ün orijinal yaratıcılarından herhangi bir bilgi alınacağından emin değiliz."

    Çizgi romanların ilk yayın tarihi 1988 olarak biliniyor. Tank Girl'ün hikayesi, evi bir tank olan ve aynı zamanda bu evi istediği her yere götürebilen bir kıza dayanıyordu. Tank Girl birçok görevi yerine getirmek üzere bir organizasyon için çalışıyordu. Ancak cinsel yönelimleri ve madde bağımlılığı nedeniyle organizasyon tarafından kovuldu.

    Tank Girl, 1995 yılında beyaz perdeye uyarlanmıştı. Bu filmin konusu ise şöyleydi: Ekolojik bir felaketin meydana gelmesinin ardından dünya çölleşmiş durumdadır. İnsan hayatı için en değerli olan madde o dönemde su olmuştur. Bu durumda suyu kontrol eden bir de güç doğar. Devletin baskıcı politikalarına karşı kafa tutmayı hedefi haline getiren Tank Girl ve yeni arkadaşı Jet Girl, bir mücadeleye girişir. Mutantlarla bir araya gelen ikili, güçlerini diğerleriyle birleştirip bu gücün üstesinden gelecektir. 1995 yapımı Tank Girl bir B-film olarak kayıtlara geçmişti. Bu nedenle eleştirmenlerin gözdesi konumunda değildi. Ancak feminist altyapısıyla döneminin sayılı filmlerinden biri haline gelmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top