Hesabım
    "El Camino"nun Yeni Videosunda Jesse Pinkman'ın Geçmişine Gidiyoruz

    El Camino'dan yeni bir video paylaşıldı.

    Dünya çapında büyük beğeni toplayan ödüllü dizi Breaking Bad'in film projesi "El Camino"dan yeni bir video paylaşıldı. Chloe X Halle tarafından seslendirilen Enchanted şarkısı eşliğinde izlediğimiz klipte, Jesse Pinkman'ın dizi boyunca yaşadıkları gözlerimizin önünden bir film şeridi gibi geçiyor. El Camino'da ise özgürlüğüne kavuşan Jesse'yi aramaya koyuluyoruz.

    Breaking Bad'de başrolü Walter White ile birlikte paylaşan Jesse Pinkman'ın etrafında dönecek olan El Camino filminden yeni bir müzik klibi paylaşıldı. Klipte, Jesse Pinkman'ın ilk sezonda Walter ile tanışmasından, son sezonda kartel tarafından kaçırılıp özgürlüğüne kavuşmasına kadar yaşanan süreci izliyoruz. Adeta bir duygu seline götüren ve anıları gözümüzün önünden geçiren klip, şimdilerde The Little Mermaid'de Ariel karakterini canlandıracak olan Halle Bailey'nin kardeşiyle birlikte yer aldığı müzik grubu tarafından seslendiriliyor. Dizinin yaratıcısı olan Vince Gilligan tarafından yönetmenliğini ve senaristliği üstlenilen, El Camino şöyle tanımlanmıştı: "Dramatik tutsaklığından kurtuluşuna uyadıktan sonra Jesse geleceğini şekillendirebilmek için geçmişiyle başa çıkmalıdır."

    Netflix'te yayınlanacak olan El Camino'nun, birçok konuya açıklık getirmesi bekleniyor. Film, 11 Ekim tarihinde online olarak izleyicileriyle buluşacak. Filmin oyuncu kadrosu uzun süredir bir sır gibi saklanıyor ve gösterim tarihine çok az kalmasına rağmen saklanmaya devam ediyor. Saul Goodman olarak izlediğimiz ödüllü oyuncu Bob Odenkirk, bu konu hakkında şaşkınlığını gizleyemediğini açıklamıştı. El Camino'nun oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden yalnızca iki kişi belli gibi görünüyor. Bunlardan biri Aaron Paul olurken diğeri Skinny Pete olarak tanıdığımız Charles Baker oluyor. El Camino'nun çekimlerinde Bryan Cranston'ın yer aldığı bilinmesine rağmen, oyuncu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

    Breaking Bad dizisi tam 5 sezon sürmüş ve tüm dünyayı kasıp kavurmuştu.  2008-2013 yılları arasında ekranlarda seyircilerle buluşan ve kendine geniş bir hayran kitlesi edinen seri, 2 Golden Globe ödülünün, 6 kez de Emmy ödülünün sahibi olmuştu. 58 Emmy adaylığı bulunan AMC dizisi Breaking Bad'in devam filmi El Camino, 11 Ekim'de Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top