Hesabım
    "Infinite" Kadrosuna Chiwetel Ejiofor da Katıldı!

    Infinite filminde Mark Wahlberg'e Chiwetel Ejiofor eşlik edecek.

    Paramount bünyesinde geliştirilen bilim kurgu türündeki "Infinite" filminin kadrosuna yeni bir isim eklendi. Bu isim ise 12 Years A Slave'in yıldız oyuncusu Chiwetel Ejiofor oldu. Oyuncu, Infinite'de başrol oyuncusu Mark Wahlberg'e eşlik edecek.

    İlk olarak başrolüne Chris Evans'ın yerleştirildiği, ancak anlaşma sağlanamadığı için Mark Wahlberg ile anlaşma yapılan "Infinite"nin oyuncu kadrosuna yeni bir daha eklendi. 12 Years A Slave, Aslan Kral, Doctor Strange, Dancing on The Edge gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Chiwetel Ejiofor, Infinite'e eklenen yeni isim oldu. Bilim kurgu filmi Infinite'nin konusu ise şöyle: Evan Michaels çok gerçekçi rüyalardan müzdarip bir adamdır. Geçmişteki iki yaşantısından anılarını rüyalarında gören Evan, günün birinde Cognomina isimli gizli bir örgütü keşfeder. Cognomina örgütü yüzyıllardır varlığını sürdüren çok gizli bir örgüttür ve yıllar boyunca reenkarne olarak dünyaya gelen kadın ve erkeklerden oluşmaktadır. Bu örgütün üyeleri zamanın değişimleri konusunda ajan olarak çalışmaktadır. Fakat çok güçlü bir düşman zamanın hassas dengelerini tehdit etmektedir. Dünyanın kaderini değiştirecek isim ise sayılamayacak kadar fazla hayat yaşayan ancak bunların birer rüya olduğunu zannettiği için şizofrenik hale gelen bir adam olacaktır...

    D. Eric Maikranz'ın romanı The Reincarnationist Papers'dan beyaz perdeye aktarılacak olan Infinite'in senaryosunda The Blind Side, Savig Mr. Banks gibi yapımlardan tanıdığımız usta isim John Lee Hancock ile Splinter'dan tanıdığımız Ian Shorr'un imzası bulunuyor. Infinite'in yönetmenliğini The Magnificent Seven, The Equalizer, Training Day yapımlarından tanıdığımız aksiyon filmlerinin başarılı yönetmeni Antoine Fuqua üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Mark Wahlberg ve Chiwetel Ejiofor'un yanı sıra Dylan O'Brien, Rupert FriendSophie CooksonJóhannes Haukur Jóhannesson, ve Kae Alexander gibi isimler bulunuyor.

    Paramount Pictures, filmin vizyon tarihi olarak 7 Ağustos 2020'yi işaretledi. Infinite'in çekimlerine ise bu ay içerisinde Londra'da başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top