Hesabım
    Eleştirmenlerin Beğenisini Toplayan "Downton Abbey"nin Devamı Gelecek mi?

    "Downton Abbey"nin devam filmi gelecek mi?

    Unutulmaz dizi Downton Abbey'nin beyaz perde uyarlamasından iyi haberler var. Filmi izleyen eleştirmenden büyük beğeni toplayan ve olumlu yorumlar alan dönem filminin, devam halkası için ihtimallerin iyi göründüğü belirtiliyor. Crawley'lerin dünyasını özleyen hayranlar, merakla beklenen filminde hayal kırıklığına uğramayacak gibi görünüyor.

    Filmin Londra prömiyeri sonrasında eleştirmenlerin görüşleri de gelmeye başladı. Slate‘ten June Thomas; "Downton Abbey sakinlerini tekrar görmek, yıllar önce taşınan eski komşularla karşılaşmak gibi. Yüzleri tanıdık geliyor ve can sıkıcı alışkanlıklarını hatırlıyorsunuz, ancak isimleri zor olabiliyor." derken, The Hollywood Reporter‘dan Leslie Felperin de "Downton sünyasına yapılan bu yoğun ve derin dalışın, hikayeyi devam ettirmek için altyapıyı hazır hale getirdiği düşünülürse, birden fazla film gelirse şaşırmam. Elbette, dizinin kadrolu karakterlerinden birkaçı muhtemelen geri dönmeyecek, ancak son sahnelerin, evin güç dinamiklerinin eski bir nesilen daha genç bir nesle geçmesi ile ilgili olduğunu söyleyebiliriz." diye yazdı. 

    Merakla beklenen Downton Abbey filminin yönetmen koltuğuna Sex and The City30 RockSix Feet Under gibi önemli yapımların yönetmenliğini üstlenen ayrıca "Downton Abbey" dizisinin bazı bölümlerinin yönetmenliğini yapan Michael Engler oturuyor. Dönem filminin zengin oyuncu kadrosunda; Aşk Engel TanımazAyı PaddingtonFrankeinstein gibi filmleriyle tanıdığımız Hugh Bonneville, dizide Lady Mary Crawley rolüyle karşımıza çıkan Michelle Dockery, dizinin Violet Crawley'si Maggie Smith'in yanı sıra Harry Potter serisinin Dolores Umbridge'i Imelda StauntonGeraldine JamesDavid HaigTuppence MiddletonPenelope Wilton gibi isimler yer alıyor. Yani 15 Primetime Emmy ödülünün sahibi olan ve tam 69 kez Emmy adaylığı alan dizinin birçok önemli karakteri beyaz perde uyarlamasında da karşımıza çıkacak.

    Dönem filmi "Downton Abbey"nin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil. Ancak yurt dışında 13 Eylül 2019 tarihinde sinemalarda gösterilmeye başlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top