Hesabım
    Korku Filmi "The Gallows Act II"dan İlk Fragman!

    Devam filmi "The Gallows Act II"dan fragman yayınlandı.

    Korku filmi The Gallows Act II'dan ilk fragman seyircilerin beğenisine sunuldu. 2015 yapımı korku filmi Darağacı'nın 3 yıl aradan sonra gelen devam halkası "The Gallows Act II" ile lanetli tiyatro oyununun dehşeti bu kez sanal aleme taşınıyor.

    Filmin konusu; Auna Rue internette vlog çeken genç bir fenomendir. Bir yandan da oyuncu olmak için çabalamaktadır. Yakın zamanda prestijli bir oyunculuk okuluna yazılan genç kız, günün birinde doğaüstü bir kötülüğü barındıran, tehlikeli bir web sitesine giriş yapar. Bu yanlış adımın ardından kısa süre sonra kendini lanetli tiyatro oyunu "Darağacı"nın kötü niyetli dünyasında hapsolmuş halde bulur. Auna, küçük çevrimiçi hayran kitlesi için oyundan bir pasajı, viral bir akımın parçası olarak canlandırdıktan sonra, bir anda istediği üne ve geniş hayran kitlesine kavuşur. Ancak bunun büyük bir bedeli olacaktır. Ölümcül bir varlık olan The Hangman'in tehlikeli meydan okumasına da karşılık vermek zorundadır...

    Amerikan yapımı korku filmi, ilk filmdeki orijinal kadroyu geri döndürmüyor. Devam filminde karşımıza yeni isimler çıkıyor. Filmin baş kahramanı Auna Rue'yu güzel yıldız Ema Horvath canlandırırken, filmin kadrosunda ayrıca; Chris MilliganBrittany Falardeau, Jener Dasilva, Anthony Jensen ve Dennis Hurley de yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunu ise, ilk film "Darağacı"nın kamera arkasına geçen isimler olan Travis Cluff ve Chris Lofing üstleniyor. Filmin senaryosunda da yönetmen ikilisinin imzası bulunuyor. Filmin yapımcıları arasında, düşük bütçeli filmleri gişe hitine çevirme yeteneğiyle adından söz ettiren Blumhouse Productions'ın kurucusu Jason Blum yer alıyor.

    Korku filmi "The Gallows Act II" 25 Ekim 2019 tarihinde Amerika'da seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği ise henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top