Hesabım
    Vin Diesel'dan Yeni "Fast & Furious 9" Videosu!

    Vin Diesel, "Fast & Furious 9"ın setinden yeni bir video paylaştı.

    Fast & Furious 9'ın setinden yeni bir video geldi! Serinin baş kahramanı Dom olarak rolüyle bütünleşen oyuncu Vin Diesel'ın sosyal medya hesabından paylaştığı set videosunda, prodüksiyonun Edinburgh'da devam ettiğini görüyoruz.

    Amerikalı aktör şu anda başladığından bu yana 4 milyar sterlinin üzerinde hasılat elde eden sokak yarışı serisinin dokuzuncu devam filmini çekmekle meşgul. Çekimler Edinburgh'da sürüyor ve Vin Diesel'ın bugünkü sahnesi Old Town'daki işlek Royal Mile caddelerinde gerçekleşti. Diesel aracılığıyla gelen videoda, polis arabaları ateş ederken siyah bir araba kareye giriyor ve ani bir frenle duruyor. Sahnenin çekimi bittiği zaman çevrede toplanmış olan kalabalık da kadraja yansıyor.

    Dünya çapında izlenme rekorları kıran aksiyon filmi Fast & Furious'un merakla beklenen yeni filmi "Fast & Furious 9" filminin yönetmen koltuğuna bir kez daha 2006'daki Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı filminden başlayarak bugüne kadarki filmlerini de yöneten Justin Lin oturuyor. Filmin senaryosunu ise Kin filminin senaryosunda imzası bulunan Daniel Casey ve 47 Ronin'in senaristi Chris Morgan kaleme alıyor.

    Serinin Dom'u Vin Diesel, Letty Ortiz'i Michelle Rodriguez, Dom'un kardeşi olan Mia'sı Jordana Brewster, Tej Parker'ı Ludacris, Roman Pearce'ı Tyrese Gibson, Sean Boswell'i Lucas Black ve Ramsey'i Nathalie Emmanuel gibi kadronun gedikli isimlerinin geri döndüğü 9. devam filminin kadrosuna Trainwreck12 RoundsMarineBlockers  gibi yapımlardan tanıdığımız WWE şampiyonu John Cena, Finn ColeVinnie Bennett ve Anna Sawai de boy gösterecek. Cena'nın rolünün kötü adam olmaya yakın olduğu belirtilmişti. Hızlı ve Öfkeli 8'de Deckard ve Owen Shaw'ın annesi Magdalene Shaw olarak seyirci karşısına çıkan usta oyuncu Helen Mirren ve filmin kötü karakteri olan Cipher'ı canlandıran güzel yıldız Charlize Theron da devam filminde boy gösterecek.

    Merakla beklenen "Fast & Furious 9" filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Mayıs 2020 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top