Hesabım
    Russo Kardeşler Marvel'a Nasıl Geri Dönmek İstiyor?

    Russo Kardeşler'den gelecek planlarıyla ilgili açıklama...

    Captain America: Winter Soldier, Civil WarAvengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filmlerinin alkışlanan yönetmenleri Joe ve Anthony Russo, Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönmek isteyebileceklerini açıkladı. Ancak Russo Kardeşler bu dönüşü Avengers benzeri bir film ile yapmak istemediklerini, X-Men dünyasına geçiş yapmak istediklerini belirttiler.

    Russo Kardeşler, Avengers serisi için iki beğeni kazanan filmini ve Marvel filmleri arasında apayrı bir yere sahip olan Winter Soldier ile Civil War'u çekmelerinin ardından şimdilik Marvel'dan emekli olmuşlar gibi görünüyor. Ancak yönetmenler Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönmek istediklerini açıkça belirtiyorlar. Joe Russo bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Ben John Byrne'ün X-Men çizimleriyle büyüdüm. The Thing, yani Ben Grimm büyürken favori karakterimdi. Silver Surfer da muhteşem bir karakter. Evrene açılmak eğlenceli olabilirdi. Yani ilgimizi çekebilecek çok fazla şey var. Sürdürdüğümüz yolculuktan ayrıldıktan sonra, istediklerimizi gerçekleştirmede bu derece hırslı ilerlemek bizi heveslendirdi. Onlarca yıl süren bu tutku ile bu ölçüde daha fazla hikaye anlatmak zorundayız."

    Joe ve Anthony Russo'nun Marvel'a geri dönüş yapıp yapmayacağını şimdilik bilemiyoruz. Russo Kardeşler'in yanı sıra evrenden ayrılan bir diğer karakter de Spider-Man olmuştu. Spider-Man için Disney daha fazla hak talep ettiği için Sony geri çekilmiş ve tüm hakları Marvel'ın elinden almıştı. Şimdi ise Sony, Spider-Man televizyon dizisi için hazırlıklara başlıyor. Russo Kardeşler'in ise gelecek projeleri arasında Tom Holland'ın başrolünde yer alacağı Cherry filmi bulunuyor. Cherry, travma sonrası stres bozukluğu yaşayan birini odağına alacak.

    Diğer yandan Kevin Feige, X-Men karakterlerinin haklarını Marvel'a geçirmeyi istiyordu. 20th Century Fox ve Disney'in birleşmesinin ardından Fantastic Four, Marvel'ın gelecek projeleri arasındaki yerini aldı. Ancak bu projenin yönetmenliğini kimin üstleneceği bilinmiyor. Bu durumda Russo Kardeşler için de yeni bir ümit doğuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top