Hesabım
    Emilia Clarke Başrollü Romantik Film "Last Christmas"tan Yeni Fragman!

    Last Christmas'tan yeni bir fragman yayınlandı.

    Yıldız oyuncu Emilia Clarke ve Henry Golding'in başrolünde yer aldığı romantik film "Last Christmas"tan ikinci fragman geldi. Kış soğuğunda içleri ısıtmayı hedefleyen romantik filmin fragmanında hayatı pek de yolunda gitmeyen Kate'in, Tom ile tanışmasından sonraki yaşam mücadelesine tanık oluyoruz.

    Noel döneminde izleyicileriyle buluşacak olan romantik komedi filmi Last Christmas'ın konusu ise şöyle: Kate, Londra'da yaşayan genç bir kadındır. Hayatında birçok yanlış karar alan genç kadın, elf rolünü üstlendiği bir Noel dükkanında çalışmaktadır. Tom adında bir adamın hiç beklenmedik bir zamanda Kate’in hayatına dahil olması, genç kadının dünyasının bambaşka bir hal almasına neden olur. Tom her ne kadar Kate’in sınırlarını zorlasa da onunla birlikte Londra’nın en güzel zamanlarında hayatı için yeni bir başlangıç yapmaya çalışır. Her ne kadar Tom ve Kate’in hayatında hiçbir şey yolunda gitmese de, kalplerinin sesini dinlemeleri zor olmayacaktır...

    Merakla beklenen romantik filmin yönetmenliğini Ghostbusters: Hayalet AvcılarıThe Heat ve Küçük Bir Rica gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Amerikalı yönetmen Paul Feig üstleniyor. Senaryoda ise usta oyuncu Emma Thompson, Greg Wise ve Bryony Kimmings'in imzası bulunuyor. Last Christmas'ın oyuncu kadrosunda ise Game of Thrones'un yıldız oyuncusu Emilia Clarke ve Crazy Rich Asians'ın popüler oyuncusu Henry Golding'in yanı sıra; Aşk ve YaşamMr. BanksGünden KalanlarBeautiful Creatures  gibi filmlerin iki Oscar sahibi başarılı oyuncusu Emma ThompsonKaplan ve EjderhaYarın Asla ÖlmezGalaksinin Koruyucuları 2 gibi filmlerden tanıdığımız Michelle YeohColetteSisters BrothersDanimarkalı Kız gibi filmlerde izleme fırsatı yakaladığımız Rebecca Root ve Nasir Jama gibi isimler yer alıyor.

    Geçen yıllarda kaybettiğimiz değerli müzisyen George Michael'ın müzikleri eşliğinde hayata geçirilen Last Christmas, 8 Kasım tarihinde yurt dışındaki izleyicileriyle buluşacak. Ülkemizdeki vizyon tarihi ise 21 Kasım olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top